Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχουν τρόποι…

Υπάρχουν τρόποι…

omonoia


Τα οικονομικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε σημείο οριακό. Ένα άτομο μόνο του, δεν μπορεί να τη σώσει, τουλάχιστον όχι ένα άτομο που να γνωρίζουμε και που να είναι διατεθειμένο να βάλει λεφτά στο σωματείο, με την δομή που έχει τώρα. Οι τρόποι να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε υπάρχουν και η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε να μας τους υπενθυμίσει.

ΟΚ προφανώς δεν μπορούμε όλοι οικονομικά να έχουμε Premium και το ανανεώσουμε για 2+1 χρόνια. Όσοι έχουν την οικονομική άνεση να το κάνουν, καλώς, τους υπόλοιπους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς. Το να πηγαίνουμε όμως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε αυτά τα πέτρινα χρόνια κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Παράλληλα αν η διοίκηση χαμηλώσει την τιμή σε κάποια ματς, η προσέλευση θα αυξηθεί.

Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε ένα λαχνό, να αγοράζουμε προϊόντα του σωματείου, να δώσουμε το παρόν μας στο χορό. Είναι πράγματα που δεν θα κάνουμε συνεχώς, μια φορά, όσοι μπορούμε, να προσφέρουμε στο cash flow της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί πραγματικά, αυτή την εποχή το έχει ανάγκη.

Στους πιο πάνω τρόπους πάντως, θα προσθέσουμε άλλον ένα: κάντε αίτηση μέλους. Ακόμα και όταν έγινε η μαζική εκστρατεία προ 2ετίας, μόνο 200-300 άτομα έκαναν αίτηση. Κάντε αίτηση μέλους και για οικονομικούς λόγους και για 1000 άλλους που μπορούν να βοηθήσουν το σωματείο. Αλλά αν και όταν εγκριθείτε, φροντίστε να κάνετε και standing order για τα 15 ευρώ το μήνα. Αλλιώς οι περισσότεροι θα αμελούν να πληρώσουν τη συνδρομή, δεν θα μπαίνουν λεφτά στο σωματείο, ούτε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις συνελεύσεις. Άρα τι κάναμε; Τίποτα…