Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αργυρού η πρώτη σύλληψη, Σπύρου η δεύτερη

Αργυρού η πρώτη σύλληψη, Σπύρου η δεύτερη

panagi9


Παρότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ προσπάθησε να μας πείσει πως δεν προκύπτει οτιδήποτε από τις καταθέσεις Παναγή, η πρώτη σύλληψη είναι γεγονός. Η αστυνομία κατακρίβιαν, σύμφωνα με το sigmalive.com έχει εκδώσει δύο εντάλματα, με το πρώτο, αυτό που αφορά το Μιχάλη Αργυρού να έχει ήδη εκτελεστεί. Το δεύτερο, αφορά το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας και πρώην βοηθό διαιτητή Μιχάλη Σπύρου.

Το ΟΚ για τη σύλληψη των δύο δόθηκε σε σύσκεψη των Κώστα Κληρίδη και Ρίκκο Ερωτοκρίτου με τους ανακριτές  στη Νομική Υπηρεσία κατά την οποία εξετάστηκε το μαρτυρικό υλικό που κατάφερε να συγκεντρώσει η Αστυνομία. Παράλληλα αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου ο υπεύθυνος των διαιτητών της ΚΟΠ Ολλανδός Χανς Ρέικβαρτ, με σκοπό να απαντήσει ερωτήσεις των ανακριτών.

 

Πιο κάτω απόσπασμα άρθρου του sigmalive για το θέμα. Στο ίδιο link μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και να δείτε τα αυθεντικά έγγραφα:

Mέρος του υλικού που παρέδωσε ο Μάριος Παναγή

Στο μεταξύ αποκαλύπτουμε μέρος του υλικού που παρέδωσε ο Μάριος Παναγή στην αστυνομία και φανερώνουν τη “δράση” των τελευταίων χρόνων της “αυτοκρατορίας” ουσιαστικά της ηγεσίας της ΚΟΠ στα αθλητικά δρώμενα.

Η πρώτη επιστολή, είναι σταλμένη από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας προς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, τον Μάιο του 2010 και αφορά εισήγηση για το θέμα της εισαγωγής αστυνομόσημου στα εισιτήρια των αγώνων και με την οποία προειδοποιεί επ’ αόριστον αναστολή όλων των πρωταθλημάτων σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η εισήγηση του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Επειδή διαβάσαμε στον ημερήσιο τύπο ότι ο ΚΟΑ σχεδιάζει εισαγωγή του αστυνομόσημου στο εισιτήριο αγώνα και ταυτόχρονα να βάλει χέρι στα λεφτά που η ΚΟΠ εισπράττει από τις τιμωρίες των σωματείων, θα θέλαμε ν’ ανακοινώσουμε ότι η ΚΟΠ και τα σωματεία της δεν είναι διευθετημένα ούτε προτίθενται να πληρώσουν τα σπασμένα της κοινωνίας και τις ελλείψεις σε πλείστους τομείς αναφορικά με την αντιμετώπιση και καταστολή αλλά και την ουσιαστική τιμωρία αυτών που ενέχονται στα επεισόδια. Τα πιο πάνω αντανακλούν τις απόψεις της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ όπου συζητήθηκε το όλο θέμα”. Και καταλήγει αναφέροντας ότι “σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση για την επιβολή αστυνομόσημου, η ΚΟΠ θα αναστείλει όλα της τα πρωταθλήματα επ’ αόριστον”.

Δεύτερη επιστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αφορά τη διεξαγωγή εκλογών τις οποίες διενήργησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Κούμα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΟΠ ενημερώνει τα υπόλοιπα μέλη ότι:

«Τις εκλογές της Β’ –Γ΄και Δ΄κατηγορίας για πολλά χρόνια τις διεξάγω μόνος μου. Πέρσι ήρθε και ο Κούμας. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εκπροσώπηση της Εκτελεστικής Επιτροπής, και καταλήγει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα μιλήσουμε μετά τις εκλογές”.

 

Υπάρχει σωρεία εγγράφων, αρκετά από αυτά τα έχει εξασφαλίσει το SIGMA και θα αποκαλύπτονται αποσπασματικά.

Ανάμεσα σε άλλα τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας είναι και ψεύτικα προφίλ που διατηρούν μέλη της ομοσπονδίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που μέσω αυτών, «έστηναν» διάφορους αγώνες.