Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαχείριση δυνάμεων στο πρώτο, γκολ στο δεύτερο

Διαχείριση δυνάμεων στο πρώτο, γκολ στο δεύτερο

roberto-filiotis


Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και ο Κώστας Καϊάφας προτίμησε να μοιράσει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του σήμερα στο φιλικό στο Παραλίμνι. Οι “βασικοί” του στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ξεκάθαρα πως είχαν οδηγίες για να μην δώσουν πολλές δυνάμεις καθώς στο τριφύλλι προσπαθούν να τις διαχειριστούν όσο καλύτερα μπορούν.

Αντίθετα με το πρώτο μέρος, οι παίκτες που πέρασαν αλλαγή στην επανάληψη είχαν περισσότερη θέληση αφού ήθελαν να αποδείξουν και πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Αυτό άλλωστε δηλώνουν και τα τέρματα τα οποία ήρθαν στην επανάληψη.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρομπέρτο Γκαρσία στο 58′ όταν ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της Ένωσης και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι πράσινοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Αντρέα Φιλιώτη στο 68′. Ο νεαρός ακραίος έκανε την σέντρα η οποία κατέληξε στο πλεκτό.

Ο Κώστας Καϊάφας χρησιμοποίησε τους: Μορέιρα (45′ Γιωργαλλίδης), Λομπτζιανίτζε (57′ Κονομής), Μαργκάσα (65′ Γκουλόν), Ρούνιε (65′ Μουλαζίμης), Λεάντρο (45′ Παναγιώτου), Ρόντρι (65′ Σαμμούτης), Οικονομίδης (45′ Κυριάκου), Κιρμ (45′ Φοφανά), Ράμος (65′ Ρουσιάς), Σκέμπρι (45′ Ρούμπιο) και Ποτέ (45′ Γκαρσία)