Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: “Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ”

Σκέμπρι: “Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ”

pod-omo-axna-b2


Ο Αντρέ Σκέμπρι ήταν φιλοξενούμενος στο post game της PrimeTel και δήλωσε χαρούμενος που με την επιστροφή του στο τριφύλλι, βρήκε ξανά το δρόμο για τα δίκτυα.

«Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Είμαι χαρούμενος που στο πρώτο μου παιχνίδι σκόραρα, όμως το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά, σχολιάζοντας στη συνέχεια τους λόγους που αποχώρησε το καλοκαίρι:

«Δεν έφυγα για τα λεφτά. Έφυγα για μία τελευταία ευκαιρία στην καριέρα μου για ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ήταν η χειρότερη περίοδο της καριέρας μου, δεν ήμουνα χαρούμενος. Έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες τα τελευταία 8 χρόνια και πιστεύω η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το καλύτερο κλαμπ για μένα. Έχω συμβόλαιο για 1.5 χρόνο».

Για τις διαφορές που συνάντησε με την επιστροφή του: «Είναι θετικό που βρήκα νεαρούς παίκτες, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει κι άλλους στο ρόστερ της. Πιστεύω με τον Μίκαελ Ποτέ η ομάδα έχει πιο ισχυρή επιθετική γραμμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε έτσι δυνατό στράικερ πριν φύγω. Υπάρχουν στην ομάδα και οι Γκαρσία και Ρουσιάς, υπάρχουν παίκτες για γκολ, είναι θέμα αυτοπεποίθησης πολλές φορές»

Ένα επιπλέον σχόλιο τον Ποτέ: «Πιστεύω θα υπάρξει καλή συνεργασία. Είναι πολύ δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι. Είχα συμπαίκτες στη Γερμανία που ήταν μαζί του στην Δ.Δρέσδης και που είχαν μιλήσει για αυτόν. Παρακολουθούσα την πορεία του στην ΟΜΟΝΙΑ, είναι πολύ σπουδαίος επιθετικός.»