Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεμπέρδεψε με καταιγιστικό 2ο ημίχρονο

Ξεμπέρδεψε με καταιγιστικό 2ο ημίχρονο

kypello-agianapa13


Μια καταιγιστική ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο 45λεπτο, επιβλήθηκε κατά κράτος της Αγίας Νάπας και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όταν όμως σοβαρεύτηκε ήταν πραγματικά ασταμάτητη. Το κόντερ σταμάτησε στα 4 με σκόρερ τους Σκέμπρι, Λεάντρο, Κιρμ και Ρουσιά.

Α’ ημίχρονο

Επιθετικά μπήκε στον αγώνα η ομάδα μας και στο 4 είχε δοκάρι με κοντινό σουτ του Γκαρσία. Επτά λεπτά αργότερα έχασε νέα ευκαιρία, με σουτ του Κιρμ από το πέναλτι να φεύγει ψηλά άουτ. Ένα σουτ του Φοφανά στο 23′ σταμάτησε στην εξωτερική των δικτύων ενώ μια κεφαλιά του Σκέμπρι στο 31 έφυγε άουτ. Οι δυο τελευταίες φάσεις ανήκαν στον αντίπαλο και ήταν μεγάλες. Στο 41′ ο Μάρτσεφ πέρασε και το Γιωργαλλίδη, πλάσαρε όμως προ κενής εστίας άουτ! Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φιλκέιντ από ευνοϊκή θέση πλάσαρε επίσης άουτ!

Β’ ημίχρονο

Οι δυο ευκαιρίες φαίνεται πως ταρακούνησαν τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μπήκαν στο γήπεδο πολύ καλύτερα και μέχρι το 53 τελείωσαν την πρόκριση. Στο 47′ ο Σκέμπρι με κοντινή κεφαλιά μετά από μπαλιά του Κιρμ άνοιξε το σκορ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Λεάντρο με κεραυνό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Το εκρηκτικό 6λεπτο ολοκληρώθηκε στο 53′ με τον Άντρας Κιρμ να επιβεβαιώνει ότι είναι σπεσιαλίστας στα φάουλ, κάνοντας το 3-0 από δύσκολη θέση! Στο 59′ ο Σκέμπρι έχασε ευκαιρία μετά από νέα πάσα του Κιρμ. Στο 72′ ο Γιωργαλλίδης έκοψε όποιο όνειρο έκανε η Αγία Νάπα κάνοντας μεγάλη επέμβαση σε κοντινή πλάσα. Τρία λεπτά μετά, ο Ονησίφορος Ρουσιάς έδειξε ότι γνωρίζει καλά την τέχνη του γκολ. Μετά από γύρισμα του Φοφανά, ο Παραλιμνίτης φορ δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό του Αθανασίου και να κάνει το 4-0. Μέχρι το τέλος η ομάδα μας απλά διαχειρίστηκε με άνεση το σκορ.

Συμπερασματικά

Ιδανική η βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τελείωσε την υπόθεση πρόκριση, ξεκούρασε παίκτες που το είχαν ανάγκη, ενώ ο Καϊάφας κατάφερε να χρησιμοποιήσει τους Ρουσιά, Φιλιώτη και Μουλαζίμη. Το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τη δουλειά της και με το παραπάνω.