Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Κίνητρο η επιθυμία της ομάδας να δώσει χαρά στον κόσμο» (Audio)

«Κίνητρο η επιθυμία της ομάδας να δώσει χαρά στον κόσμο» (Audio)

dimitriou2


Δηλώσεις ενόψει αιώνιου ντέρμπι έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου στο Super Sport, μιλώντας για τα κίνητρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κερδίσει αλλά και τους σημαντικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο για να φτάσει μια ομάδα στο τρίποντο σε έτσι παιχνίδια. Επίσης ο εκπρώσοπος Τύπου του σωματείου μας ρωτήθηκε για το θέμα του Αθλητικού Δικαστή, την πιθανή αύξηση των ομάδων αλλά και τη σκέψη 6 ομάδων για δημιουργία λίγκας απαντώντας σε όλες ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τοποθετηθεί επίσημα σε όλα όταν έχει όλες τις πληροφορίες μπροστά της.

Στις δηλώσεις του ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι περιμένουν το παιχνίδι με στόχο τη νίκη, την οποία θέλουν για τον κόσμο έτσι ώστε να του δώσουν χαρά μετά την αποτυχία στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι που έφυγε απογοητευμένος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη μια τέτοια νίκη που θα την αντιμετωπίσουν ως μια επιβράβευση για τη δουλεία που γίνετε καθημερινά. Ο πράσινος λαός θα είναι στο πλευρό της ομάδας αφού η προπώληση πάει πολύ καλά και αναμένουν στο τριφύλλι περισσότερο κόσμο από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ακόμη ο Ανδρέας Δημητρίου τοποθετήθηκε για τους τραυματίες λέγοντας ότι ο Ρουνιέ πέρασε από νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι είναι καλύτερα και αν βγάλει το σημερινό πρόγραμμα κανονικά θα θέσει εαυτό στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα. Όσον αφορά το Μίκαελ Ποτέ, ο Αφρικανός κάνει ποδήλατο στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, με όλα να εξελίσσονται όπως ανάμεναν στην ομάδα αλλά έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμη. Ο Ρούμπιο ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και σε 2-3 εβδομάδες ίσως είναι έτοιμος.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου: