Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εσύ ποιον αντίπαλο προτιμάς;

Εσύ ποιον αντίπαλο προτιμάς;

kaz-kosmos-apoel314


Σε τρεις περίπου ώρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξέρει αντίπαλο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Φυσιολογικό είναι ο φίλαθλος κόσμος να συζητάει πιθανά ζευγάρια και εκείνος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να “διαλέγε锨αντιπάλους. Υπάρχει όμως ιδανικός αντίπαλος στη φάση που βρισκόμαστε; Παραθέτουμε τα δεδομένα για την ΑΕΛ, την ΑΕΚ και το Αποέλ, τους 3 πιθανούς μονομάχους, καθώς και τα δικά μας. Εσείς ποιον προτιμάτε;

ΑΕΛ: Ποιοτικά η χειρότερη από τις 3 ομάδες. Το μαρτυράει η θέση της στο πρωτάθλημα, η γενικά πολύ κακή χρονιάς της, αλλά και το άνετο πέρασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Τσίρειο πριν ένα μήνα παρά τις απουσίες. Την ίδια στιγμή όμως, είναι και η μοναδική ομάδα από τις 4, η οποία έχει να σκεφτεί μόνο το κύπελλο! Βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος, έτσι ξέρει πως μόνο μέσω αυτού του θεσμού θα βγει Ευρώπη! Στη Λεμεσό, ζουν και αναπνέουν για αυτό το θεσμό.

ΑΕΚ: Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα, είναι στην 3η θέση, θέλει το Σάββατο να κάνει μπάσιμο για τη 2η. Η ΑΕΚ μας έχει κερδίσει δυο φορές, εκμεταλλευόμενη και τις δύο δικά μας τραγικά λάθη. Την μια φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ την αντιμετώπισε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, έφυγε με διπλό από το σπίτι της. Σαφώς η πιο ήρεμη και υγιής ομάδα από όλες των ημιτελικών.

Αποέλ: Από πλευράς ποιότητας ρόστερ, σαφώς υπερτερούν, αλλά η μπάλα που παίζουν δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Αρκετοί παίκτες τους είναι τραυματίες, θα εκμεταλλευτούν όμως τη διακοπή και θα επιστρέψουν. Το μυαλό του Αποέλ είναι πρώτιστα στο πρωτάθλημα και αν ο Φινκ θεωρεί πως θα κατεβάσει ξανά Χριστοφίδη, Παπαφώτη κλπ όπως με την Ανόρθωση, δεν περνάει στην επόμενη φάση. Έχει πάντως και τη μεγαλύτερη εμπειρία σε παιχνίδια νοκ άουτ. Στα δυο τελευταία παιχνίδια τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ένιωθαν τυχεροί που δεν έχασαν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Στα καλά της έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τους 3 πιθανούς αντιπάλους της. Το θετικό είναι πως μες το 2015 βλέπουμε πολύ περισσότερο τα καλά παρά τα μέτρια, αφού ο Καϊάφας έχει καταφέρει να κάνει τους παίκτες να συγκεντρωθούν στο γήπεδο και να αφήσουν στην άκρη τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Αν αποφύγει μπλακ άουτ σαν το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ, είναι στο χέρι της με όποιον και αν κληρωθεί.