Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν μπήκε στο γήπεδο ποτέ

Δεν μπήκε στο γήπεδο ποτέ

kyp-apoel-omo52


Η χειρότερη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, ανάστησε το Αποέλ και έχασε με 3-0 από τον αιώνιο. Η ομάδα μας δεν ήταν συγκεντρωμένη, δεν είχε το απαιτούμενο πάθος, δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Ντροπιαστική ήττα, σε ένα σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να είναι καλά.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στο Αποέλ. Ο Αλεξάνδρου έδωσε στο Σέρινταν που ήταν μόνος και έψαξε το Ντε Βιτσέντι, ο Γκουλόν όμως απέκρουσε και ο Γιωργαλλίδης μάζεψε. Στο 7′ η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Καρλάο, ο κ. Σκαπούλλης όμως έκρινε πως δεν υπήρχε σκοπιμότητα και δεν το έδωσε. Στο 19′ η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ασσίς που απέκρουσε προ της γραμμής ο Αμορίν. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Σέρινταν έπιασε κεφαλιά και ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Από το 35 μέχρι το 40 η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαθε μπλακ άουτ και ο αιώνιος το εκμεταλλεύτηκε. Πρώτα στο 36′ ο Λάνιγκ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, μετά από γύρισμα του Τζεμπούρ. Στο 39′ ο αιώνιος διπλασίασε τα γκολ του με απευθείας φάουλ του Ρίσε. Από πολύ πλάγια κατεύθυνε τη μπάλα προς το τέρμα, ο Γιωργαλλίδης έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Β’ ημίχρονο

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για το Αποέλ. Ο Σέρινταν έφυγε από πλάγια, έκανε παράλληλη μπαλιά, λίγο πιο μπροστά από τον μόνο Ντε Βιτσέντι. Στο 55′ ο Σέρινταν έκανε πλασέ το οποίο απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης. Το Αποέλ είχε τον έλεγχο, η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να αντιδράσει και ο αιώνιος διαχειριζόταν με άνεση το υπέρ του σκορ. Πρώτη φάση για την ομάδα μας στο 70′ με ένα γυριστό του Γκαρσία που έφυγε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Σκέμπρι έφυγε μόνος μετά από πάσα του Γκαρσία,ο Μοράις όμως τον πρόλαβε πριν πλασάρει το Χιώτη. Στο 74′ οι ρόλοι άλλαξαν, ο Γκαρσία έκανε σουτ, άουτ. Η ισχνή αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έφερε γκολ και τελικά το Αποέλ πέτυχε και τρίτο γκολ. Μετά από φάση διαρκείας η άμυνα απέτυχε να διώξει, η μπάλα έφτασε στο Ντε Βιτσέντι που πλάσαρε και σκόραρε. Η αντίδραση από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήρθε ποτέ και πλέον μάλλον πρέπει να πούμε αντίο στο κύπελλο.

Συμπερασματικά

Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Ατομικά ήταν όλοι κακοί, ενώ όσο κι αν προσπαθούσε ο Καϊάφας να ανακατέψει την τράπουλα, η ομάδα δεν αντιδρούσε. Τόσα αβίαστα ατομικά λάθη, πάει πολύς καιρός να δούμε. Για το κύπελλο θέλουμε ένα θαύμα, πρέπει να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.