Home TOP NEWS Ύψωσε ανάστημα ο Παναγή

Ύψωσε ανάστημα ο Παναγή

pod-omo-apoll36Κόντρα στην Ανόρθωση, καθάρισε φάσεις διαβάζοντας την εξέλιξη τους, αλλά μεγάλη απόκρουση δεν είχε κάνει. Ο Κωνσταντίνος Παναγή έκανε σήμερα σπουδαία εμφάνιση, επιπέδου που σπάνια βλέπουμε από νεαρό ποδοσφαιριστή που κάνει τα πρώτα του βήματα. Ύψωσε ανάστημα και βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το σημαντικό τρίποντο.


Ο Κωνσταντίνος χρειάστηκε αρκετές φορές είτε για να κάνει έξοδο είτε για να καθοδηγήσει την άμυνα, 4 όμως ήταν εκείνες οι φάσεις που ξεχώρισαν. Στο 12′ απέκρουσε δυνατό σουτ του Γκιέ από κοντά, κλείνοντας υποδειγματικά τη γωνιά του. Στο 14′ ψάρεψε τον Ούγκο Λόπεζ σε τετ α τετ στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα, αφού λίγο αργότερα ο Σκέμπρι σκόραρε. Στο 22′ μετά από κεφαλιά του Γκουλόν η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και είχε κατεύθυνση προς τα πάνω του/ίσως προς τα μέσα. Έχουμε δει πολλούς τερματοφύλακες με εμπειρία να στέλνουν τη μπάλα στα δίκτυα σε τέτοια περίπτωση, όμως ο Παναγή με φοβερά αντανακλαστικά την έβγαλε έξω. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε στο 73′ . Ο Ρόσα έστειλε τη μπάλα στο “Γ” του, εκεί που όπως λένε “κοιμούνται οι αράχνες”. Ο Κωνσταντίνος απογειώθηκε, απέκρουσε, απογείωσε και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και φώναξε σε όλη τη Κύπρο πως το “next big thing” στον άσσο, είναι ήδη εδώ!

Συνεχίζουμε δουλειά Κωνσταντίνε! Εσύ ξέρεις καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου. Δουλειά, βελτίωση, αυτοπεποίθηση και το μέλλον είναι δικό σου.