Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας”

Καϊάφας: “Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας”

kyp-apoel-omo41


Ο Κώστας Καϊάφας παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε άσχημο παιχνίδι σήμερα και ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας. Ο κόουτς των πράσινων απολογήθηκε στον κόσμο για την εμφάνιση και την ήττα.

Καϊάφας: “Καλησπέρα, ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για μας. Πολύ άσχημο σκορ ειδικά για το κύπελλο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας της ομάδας μου, μας στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί είναι ένα βήμα πριν το τελικό. Δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο. Θέλω να επικεντρωθώ στην επόμενη μέρα, πρέπει να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε. Απολογούμαι στον κόσμο μας που ήταν εδώ και μας στήριξε. Καλή συνέχεια στο Αποέλ”.

Ο κόουτς ερωτήθηκε για την αλλαγή του Ποτέ  και απάντησε πως δεν ήταν αναγκαστική.

Φινκ:  “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όπως το σχεδιάσαμε και το πιο σημαντικό για μας είναι πως αντιδράσαμε. Η ομάδα μας ήταν πολύ επιθετική δείξαμε πως είμαστε ομάδα, μετά το άσχημο αποτέλεσμα και για αυτό κερδίσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου αλλά πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία. Εϊμαι περήφανος για τους παίκτες μου που αντέδρασαν όπως σήμερα. Μια μεγάλη ομάδα μπορεί και το κάνει αυτό εναντίων μεγάλων αντιπάλων. Ελπίζω και οι φίλαθλοι μας να έμειναν ευχαριστημένοι κι εμείς συνεχίζουμε. Το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σωστοί απέναντι στους εαυτούς μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ίσως αν δεχτούμε γρήγορο γκολ να έχουμε πρόβλημα”.