Home TOP NEWS Καϊάφας: “Τη στιγμή που πρέπει, δεν κάνουμε το έξτρα βήμα”

Καϊάφας: “Τη στιγμή που πρέπει, δεν κάνουμε το έξτρα βήμα”

pod-omo-aek6


Στην τακτική απόδοση της ΑΕΚ στάθηκαν και οι δυο προπονητές που παραδέχθηκαν ότι αμυντικά ο αντίπαλος πήγε πολύ καλά. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στάθηκε και στο γενικό πρόβλημα της ομάδας μας να κάνει το έξτρα βήμα, κάτι που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια.

Καϊάφας: Καλησπέρα. Κι εμείς νιώθουμε στεναχωρημένοι για το ματς. Δεν ανταποκριθήκαμε σε ένα κρίσιμο ματς, αλλά καταφέραμε να φύγουμε με ένα βαθμό. Χάσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, η ΑΕΚ τακτικά ήταν πολύ καλή, μας έκλεισε τους χώρους. Δεν χωράει δικαιολογία για μας πάντως, δεν είναι διακαιολογία η απόδοση τους. Εκεί που έρχεται η μεγάλη στιγμή, η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που πρέπει. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, συνεχίζουμε.

Κρίστιανσεν: Καλησπέρα. Πρώτα από όλα είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα, για τους παίκτες, για τη μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελέγξαμε το ματς τακτικά παίξαμε πολύ καλά. Ξέραμε πως να τους παίξουμε και πήραμε προβάδισμα πριν το προβάδισμα. Ξέραμε επίσης πως στο β ημίχρονο ο κόσμος θα έβαζε πολλή πίεση, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε γκολ. Ελέγξαμε έτσι κι αλλιώς, δεν έκαναν μεγάλες ευκαιρίες και μετά δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση στο τέλος. Πρέπει να πω ένα μπράβο σε νέους παίκτες που έπαιξαν σε θέσεις που δεν ήξεραν. Παλέψαμε, κατά την άποψη μου δικαιούμασταν τη νίκη. Κρατάμε τη δουλειά και συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έμειναν μόνο 4 ματς, πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια για να βγούμε Ευρώπη αλλά με τέτοια νοοτροπία νομίζω θα τα καταφέρουμε.