Home TOP NEWS Κακές μέρες έχουν όλοι

Κακές μέρες έχουν όλοι

kaz-kosmos-kyp-apoel81


Δεν συμβαίνει συχνά, ψες το βράδυ όμως, είδαμε μια από τις πιο καλοκουρδισμένες μηχανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, την Μπάγερν Μονάχου, να υποτάσσεται σε μια Πόρτο που εμφανίστηκε σαφώς ανώτερη. Οι Βαυαροί, επηρεασμένοι και από τις απουσίες, ήταν πραγματικά αγνώριστοι και έχασαν δίκαια. Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που έπαιξαν τόσο άσχημα, αποδεικνύοντας πάντως πως κακές μέρες έχουν όλοι.

Εκείνο που ξεχωρίζει πάντως τις μεγάλες ομάδες από τις απλά καλές, είναι πως αντιδράνε μετά από κακές εμφανίσεις. Κάπου εκεί στη συζήτηση μπαίνει και η δική μας ομάδα, η οποία επίσης ήταν αγνώριστη στο ντέρμπι με το Αποέλ. Αυτή την εβδομάδα, κόντρα στον Απόλλωνα, καλείται να αντιδράσει και να αποδείξει πως ήταν απλά μια κακή παρένθεση κι ας πόνεσε πολύ. Καλείται να δείξει πως είναι ακόμα στο σωστό μονοπάτι.

Μέσα στο 2015, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που έδειξε την περασμένη Τετάρτη. Κατακρίβιαν αδίκησε τον εαυτό της με εκείνη την κάκιστη απόδοση. Στο χέρι της είναι να σηκώσει ξανά το κεφάλι της και να δει ψηλότερα.