Home TOP NEWS Κλείτος Ερωτοκρίτου: «Μας κάνουν ρεζίλι»

Κλείτος Ερωτοκρίτου: «Μας κάνουν ρεζίλι»

kleitos


Οι “φωστήρες” του κυπριακού ποδοσφαίρου αποφάσισαν αύξηση, θέτοντας στο τραπέζι ίσως τα πιο γελοία επιχειρήματα της ιστορίας. Τι λένε όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές; Αυτοί που κλώτσησαν μπάλα, αυτοί που αγαπάνε το άθλημα; Ένας από αυτούς, ο Κλείτος Ερωτοκρίτου που αγωνίστηκε για χρόνια με το τριφύλλι και φόρεσε το περιβραχιόνιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και της Εθνικής Κύπρου μας λέει τη δική του γνώμη για το θέμα.

Πιο κάτω η άποψη της παλιάς Δόξας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κλείτου Ερωτοκρίτου, όπως δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στις 3/3/15, δηλαδή πριν περάσει η αύξηση:

ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΗΣΗΣ…Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ…

Τον τελευταίο καιρό ρίχνονται μπηχτές από διάφορους κύκλους για αύξηση πάλι των ποδοσφαιρικών ομάδων στην Α κατηγορία από 12 σε 14 ή 16.Σε ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή άκουσα εκπρόσωπο σωματείου να υποστηρίζει την αύξηση των ομάδων σε 16 και σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι έγινε αγώνας για την μείωση των ομάδων σε 12 ώστε να γίνει ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας απάντησε ότι ας τις αυξήσουμε και μετά τις κάμνουμε πάλι δώδεκα.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ…ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ…ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ το αφήνω στην κρίση του καθενός. Το μόνο σίγουρο είναι τέτοιου είδους απόψεις μας κάνουν ρεζίλι σε όποιους τρίτους μας ακούουν.

Όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο πρέπει να αντισταθούν σε τέτοιου είδους αστείες τοποθετήσεις, που σιγά σιγά γίνονται θέσεις και στο τέλος αποφάσεις που κατακρεουργούν το δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο. Φτάνουν τα πειράματα και οι σκοπιμότητες και ας ασχοληθούμε μια φορά σοβαρά με το πως θα λύσουμε τα όποια προβλήματα ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο μας.

Παλαιότερα έχω γράψει σε άρθρο μου στον τύπο και έχω πει αρκετές φορές σε τηλεοπτικές μου εμφανίσεις ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα απασχολούν το ποδόσφαιρο μας δεν συζητούνται στην διάρκεια των διοργανώσεων αλλά αντίθετα στο τέλος της περιόδου, όπου τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και οι σκοπιμότητες του κάθε παράγοντα πιο λίγες. Ό,τι δε συμφωνηθεί να πέσουν και υπογραφές από όλους ώστε να μην λέει ο καθένας μετά ότι θέλει.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορεί να δώσει πολλά στην κοινωνία φτάνει μόνο να λειτουργεί σε σωστά, υγειή και αθλητοπρεπή πλαίσια και να διοικείται από ανθρώπους που πραγματικά το αγαπούν, χωρίς να έχουν τίποτε άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, γιατί τότε γίνεται πολύ επικίνδυνο για την κοινωνία…

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ, ΧΑΡΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που αφορά θα τολμούσα να πω την πλειοψηφία των πολιτών της πατρίδας μας και πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε και κυρίως όταν παίρνουμε αποφάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο μας.