Home TOP NEWS Μάριος: “Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς”

Μάριος: “Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς”

pod-omo-apoll111


Δεν σκέφτονταν κάτι παραπάνω από τους τρεις βαθμούς της νίκης χθες οι ποδοσφαιριστές, όπως ανέφερε ο Μάριος Δημητρίου, μιλώντας στην PrimeTel μετά το φινάλε. Ο Κύπριος ακραίος αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια αυτό που συζητάνε, είναι να μείνει η ομάδα στους στόχους της, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

«Ήρθαμε να παλέψουμε το τρίποντο και το καταφέραμε. Αυτό έπρεπε να κάνουμε, τελείωσε το κύπελλο και προχωρήσαμε. Ελπίζουμε ακόμα, θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας, αλλά το ξεχάσαμε ενόψει Απόλλωνα αφού θέλαμε το τρίποντο. Εμείς θέλαμε το τρίποντο για να μείνουμε κοντά στους στόχους μας, δεν σκεφτόμαστε κάτι παραπάνω. Θα πολεμήσουμε για τους στόχους ως το τέλος. Προηγηθήκαμε γρήγορα και ήταν καλό για μας. Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και το 2 και το 3-0. Ο Απόλλωνας ρίσκαρε στην επανάληψη και μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις ξανά να σκοράρουμε. Αξίζαμε το τρίποντο».

Όσον φορά τον Κωνσταντίνο Παναγή, ανέφερε: «Πάντα χρειάζεσαι καλό τερματοφύλακα γιατί ο αντίπαλος θα κάνει φάσεις. Πρέπει όλοι να είναι στο γήπεδο».

«Όσο για μένα παιχνίδι με παιχνίδι, πάω καλύτερα. Το που θα παίζω ναι είναι θέμα του προπονητή, όπου ζητηθεί στον κάθε παίκτη πρέπει να αγωνιστεί. Όπως είναι τα πράγματα πρέπει να βελτιώνομαι συνεχώς», σχολίασε για τον εαυτό του.

«Σας είπα και πριν ότι η κουβέντα που γίνεται στα αποδυτήρια είναι να μείνουμε στους στόχους μας. Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς και αν είμαστε καλύτερα από αυτό που στοχεύσαμε αρχικά», καλύτερα, απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Καταλήγοντας ρωτήθηκε για τον επαναληπτικό κυπέλλου, και απάντησε ότι: «Για το κύπελλο, είναι ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα γίνει. Θα τα δώσουμε όλα, θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες και θα δούμε».