Home TOP NEWS Μεταγραφές ακαδημίας

Μεταγραφές ακαδημίας

kaz-kosmos-omo-aek244


Άνετος για άλλο ένα ματς ήταν το Σάββατο ο Μάριος Δημητρίου. Ο νεαρός Κύπριος όπως και με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και δεν είχε προβλήματα να αντεπεξέλθει. Η άμυνα, η αλήθεια να λέγεται δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, όμως οι φάσεις που έφτιαξε η ΑΕΚ από δεξιά ήταν ελάχιστες.

Χθες, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, νεαρούς συμπαίκτες του Μάριου. Φιλιώτης, Κονομής, Σαμμούτης (ήταν ο κορυφαίος), Κατελάρης, Φραγκέσκου, Φιάκας. Κάθε χρόνο που περνάει, ειδικά όσοι προπονούνται ή αγωνίζονται με αντρική γωνία, είναι πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι. Το πόσο έτοιμοι, μόνο ο Καϊάφας με τους συνεργάτες του μπορούν να το κρίνουν. Το βέβαιο είναι πως επηρεάζουν (όπως και άλλοι νεαροί Κύπριοι) και τις μεταγραφικές σκέψεις.

Με την απόφαση για μείωση προϋπολογισμού να είναι ειλημμένη, θα γίνουν πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Θα αξιολογηθούν προφανώς πρώτα οι νεαροί, για να γίνει σαφές σε ποιες θέσεις μπορούν να βοηθήσουν. Το βέβαιο είναι πως θα έχουν ευκαιρίες, πρέπει να είναι όμως έτοιμοι να αποτελέσουν το βάθος της ομάδας, να γίνουν μεταγραφές ακαδημίας.