Home TOP NEWS Να μην γίνουν πάλι αρνητικοί πρωταγωνιστές

Να μην γίνουν πάλι αρνητικοί πρωταγωνιστές

kaz-kosmos-omo-apoel95


Το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του. Ένα λάθος, μια λεπτομέρεια μπορεί να παίξει μεγάλη διαφορά στο ποιος θα σηκώσει τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο. Στο δικό μας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Λεόντιος Τράττος κράτησε τις ισορροπίες και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του ιδιαίτερα. Στη Λάρνακα όμως, ο Μασιάς έκανε εγκλήματα που προκάλεσαν την κοινή γνώμη.

Λάθη όλοι κάνουν, για αυτό πολλές φορές ακόμα κι όταν αδικηθήκαμε από αυτά, δεν ασχοληθήκαμε όταν τα θεωρούσαμε ανθρώπινα. Η απροθυμία του Μασιά να δώσει την οφθαλμοφανέστατη δεύτερη κίτρινη στο Λάνιγκ, ΔΕΝ ήταν λάθος. Ήταν συνειδητή επιλογή. Και το χειρότερο είναι πως ο συγκεκριμένος διαιτητής λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά όταν πρόκειται για το Αποέλ. Απέβαλε με χαρακτηριστική ευκολία το Μαϊσουράντζε στο Αποέλ-Ανόρθωση 2-0, δεν απέβαλε το Λάνιγκ στο 3-3. Πέρσι διέκοψε το παιχνίδι ΑΕΛ-Αποέλ για μια κροτίδα στον Κακά, φέτος δεν διέκοψε το ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ για μια κροτίδα στο Γιωργαλλίδη.

Για να μην μακρηγορούμε. Ούτε Μασιάς, ούτε όμοιος του. Αν δεν υπάρχει διαιτητής που να αντέχει την πίεση 3 κερκίδων του Αποέλ, ας φέρουν ξένους. Αλλιώς όποιος κι αν είναι να παίξει ίσα. Ούτε να επιτρέψει στο Μοράις να του κάνει bullying, ούτε να δίνει κάρτες μόνο στη μια πλευρά, ούτε να κλείσει τα μάτια σε ενδεχόμενο πέναλτι. Εδώ που είμαστε το ξαναλέμε, κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Ελπίζουμε διαιτητές και επόπτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.