Home TOP NEWS Να βάλει ξανά τον πήχη ψηλά

Να βάλει ξανά τον πήχη ψηλά

pod-derby-apoel-14-3-1


Είναι γνωστό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει περίοδο οικονομικής περισυλλογής. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας εντός των τεσσάρων γραμμών, ο στόχος που τέθηκε από το σωματείο, είναι η οικονομική σωτηρία του. Επειδή όμως σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είμαστε μαθημένοι να έχουμε απαιτήσεις, μας αρέσει πάντα να κοιτάμε ψηλά. Και αύριο έχουμε δικαίωμα να αγοράσουμε ελπίδα…

Με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, μειώνουμε τη διαφορά από την ομάδα της Λεμεσού στους 3, εκμεταλλευόμαστε το όποιο αποτέλεσμα μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ και περιμένουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα μεταξύ Αποέλ και Ερμή. Με άλλα λόγια, βάζουμε φωτιά στο πρωτάθλημα, κάνοντας κάθε έκβαση του πιθανή. Μπορεί στο τέλος να μην τα καταφέρουμε, θα ξέρουμε όμως πως παλέψαμε για το καλύτερο.

Δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις, ούτε αγνοούμε τις οικονομικές πραγματικότητες. Δεν πρόκειται ποτέ να θέσουμε άλλο στόχο από τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, η νίκη μπορεί να δημιουργήσει νέους ορίζοντες. Για αυτό τη θέλουμε περισσότερο από ποτέ!