Home TOP NEWS Ο Νούνο, η λατρεία του κόσμου και… το νέο συμβόλαιο!

Ο Νούνο, η λατρεία του κόσμου και… το νέο συμβόλαιο!

pod-aek-omo-assisΓεννημένος το 1977, Πορτογάλος, έμπειρος ποδοσφαιριστής, μάγος της μπάλας… Ο λόγος για το Νούνο Ασίς Λόπες Ντε Αλμέιδα, τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την τιμή να είναι στο ρόστερ της, ενώ ο ίδιος πρέπει να νιώθει δέος που φοράει το περιβραχιόνια αυτής της ομάδας.


Ο Νούνο Ασίς ήρθε το καλοκαίρι του 2012 στο τριφύλλι και έμελλε να αγαπηθεί από τον πράσινο λαό, που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε το ταλέντο που έχει με τη μπάλα στα πόδια.

Βλέποντας τον Ασίς να παίζει στην ηλικία του τέτοιο ποδόσφαιρο όλοι “τρέχουν” να φωνάξουν στους καθ’ ύλην αρμόδιους να του φέρουν αμέσως νέο συμβόλαιο να υπογράψει.

Η ηλικία που είναι και αυτή που… μας λέει!
Έχει “πατήσει” τα 37 αλλά στο γήπεδο παίζει σαν 20άρης, ο Νούνο Ασίς εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό χρόνου συμμετοχής που αγωνίζεται και αποδεικνύει την κλάση τους ως ποδοσφαιριστής. Κάποιες στιγμές αναρωτιόμαστε για την ηλικία του, αφού αυτή που λέει η ταυτότητα του είναι διαφορετική με αυτή… που “λέει” ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Τρέχει πάνω κάτω στο γήπεδο, δίνει μάχες, ενώ όταν έχει στην κατοχή του τη μπάλα πολύ δύσκολα μπορούν να του την κλέψουν…

Ο ίδιος είχε πει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη ότι η διαφορά από όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία με τώρα, είναι πως μετά από κάθε αγώνα χρειάζεται δύο ημέρες ξεκούραση για να είναι εντελώς έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Πέραν από αυτό, ίσως ούτε ο ίδιος να μην μπορεί να βρει κάτι διαφορετικό στο… παιχνίδι του, αφού η τέχνη δεν ξεχνιέται και μας το αποδεικνύει η παρουσία του!

Η λατρεία για το “Νούνο, Νούνο, Νούνο”
Σε κάθε εμφάνιση του, ο κόσμος του τριφυλλιού τον αποθεώνει, με το όνομα του να έχει γίνει σύνθημα στα στόματα των Ομονοιατών. Ο Νούνο μαγεύει τη μπάλα, αλλά και τους φίλους της ομάδας μας. Αποτελεί ένα από τους αγαπημένους της πράσινης κερκίδας και ίσως πολλές φορές να μην το δείχνει αρκετά αλλά και ο ίδιος λατρεύει την αγάπη προς το πρόσωπο του.

Μάλιστα, ακόμη και όταν δεν αγωνίζεται παίρνει το χειροκρότημα του κόσμου. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ερμή, ο Ασίς δεν ήταν βασικός και έτσι έκανε προθέρμανση πριν τον αγώνα με τους αναπληρωματικούς. Όταν ο Πορτογάλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο άκουσε ρυθμικά το όνομα του από όλους στην κερκίδα. Το “Νούνο, Νούνο” έχει ακουστεί δεκάδες φορές και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή περνάει στα αυτιά του ως μια δύναμη για να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά!

pod-kaz-salamina231-assis

“Νούνο, Νούνο, Νούνο”

Συμβόλαιο… μέχρι!
Ο Πορτογάλος άσος δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο να παίζει ποδόσφαιρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πολλοί θα έλεγαν δώστε του ένα συμβόλαιο να υπογράψει χωρίς χρονικό όριο, μέχρι αυτός μπορεί να στέκεται στα πόδια του… Στον Ασίς υπάρχει αρκετή πίστη ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερο ακόμη στην ομάδα συνεχίζοντας να αγωνίζεται.

Μπορεί να μην επιθυμούν οι περισσότεροι να βγαίνουν προς τα έξω ονόματα και καταστάσεις με ποδοσφαιριστές για ανανεώσεις και μεταγραφές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν όμως αυτό στη περίπτωση Ασσίς είναι δύσκολο… Ακούγεται ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζουν πρόταση στο Νούνο, αν δεν το έχουν κάνει ήδη φυσικά, όμως σύντομα θα γνωρίζουμε σίγουρα τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα αυτό!