Home TOP NEWS Παναγή: “Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι βοήθησα την ομάδα”

Παναγή: “Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι βοήθησα την ομάδα”

panagi


Στη κάμερα του omonoianews.com μίλησε ο Κωνσταντίνος Παναγή με το τέλος του παιχνιδιού. Ο νεαρός πορτιέρο τόνισε πως δεν τον νοιάζει να είναι ο καλύτερος του ματς, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Παράλληλα αποθέωσε τους Γιωργαλλίδη και Λοΐζου για τη βοήθεια που του προσφέρουν.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ο Απόλλωνας διεκδηκεί πρωτάθλημα και ξέραμε πως θα μας πιέσουν. Βρήκαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, πιστεύω πως από το πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Μέχρι το 90 ήταν 1-0, έτσι θα μπορούσε να γύριζε το παιχνίδι, το σημαντικό είναι νίκησε η ομάδα. Το μόνο που με νοιάζει είναι πως βοήθησα την ομάδα. Αν ήμουν εγώ ο καλύτερος ή άλλος, δεν μετράει, μόνο η ομάδα.

Ο Αντώνης είναι χρυσό παιδί, όποιον μπορεί το βοηθά. Είναι συνεχώς δίπλα μου, αυτός κι ο Χριστόφορος με βοήθησαν να μπω στην ομάδα, να είμαι άνετος στο παιχνίδι. Στο Ρενάτο αρέσει πολύ η πλάκα, του αρέσει να αστειεύει όλους τους παίκτες, να δημιουργεί καλό κλίμα.

Θέλω να πω στο κόσμο να συνεχίσει να είναι μαζί μας ως το τέλος, τον χρειαζόμαστε. Είναι ο δωδέκατος μας παίκτης. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στο κύπελλο, πιστεύω θα έρθει και μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε.”