Home TOP NEWS Περιμένει πολλά από τους ακραίους

Περιμένει πολλά από τους ακραίους

kaz-kosmos-omo-aek355


Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άντραζ Κιρμ δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ ο Αντρέ Σκέμπρι έμοιαζε βαρύς. Το αποτέλεσμα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, από τα πλάγια και ο Ποτέ να τροφοδοτηθεί ελάχιστα. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι δυο ακραίοι, δεν πάτησαν σχεδόν ποτέ το κουτί και ως εκ τούτου, δεν τους ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Δεν έγιναν επικίνδυνοι.

Στον αγώνα του Σαββάτου, ο Κώστας Καϊάφας περιμένει τους ακραίους του πιο κεφάτους, πιο κινητικούς. Είναι βέβαια άγνωστο ποιους θα χρησιμοποιήσει, αν και η λογική λέει πως ο Σκέμπρι θα είναι στην εντεκάδα και θα πλαισιωθεί από το Φοφανά. Όποιοι κι αν παίξουν όμως, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να δοκιμάσουν να απειλήσουν είτε δημιουργώντας είτε εκτελώντας.

Γενικώς, ο κόουτς δεν έχει πάρει ακόμα αυτά που θα ήθελε από τους ακραίους του. Έχουν χρησιμοποιηθεί εκεί οι Ράμος, Φοφανά, Ρούμπιο, Κιρμ, Σκέμπρι και Δημητριου. Όλοι είχαν καλά παιχνίδια, όλοι είχαν και κακά παιχνίδια. Ο Καϊάφας τους θέλει όλους δυνατούς έτσι ώστε να πάρει το μέγιστο δυνατό στα τελευταία 4 παιχνίδια.