Home TOP NEWS Ρισκάρει ή ξεκουράζει;

Ρισκάρει ή ξεκουράζει;

kaz-kosmos-apollon245


Άγνωστο είναι πώς θα επιλέξει να παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ το τεχνικό τημ τη ομάδας, στον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης με το Αποέλ. Υπάρχουν βλέπετε ως δεδομένα το σκορ του πρώτου αγώνα και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος που λέει πως έχουμε κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ. Ο Καϊάφας θα πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει πως θα πάρει το καλύτερο δυνατό από τα δυο παιχνίδια.

Μια προσέγγιση είναι να ρισκάρει. Να μπει με φουλ ομάδα και επιθετικές βλέψεις, να ψάξει το γκολ από νωρίς και αν το καταφέρει να ανησυχήσει τον αντίπαλο. Ο κόουτς ξέρει πως μια νίκη σε αιώνιο ντέρμπι ίσως παίξει το δικό της ρόλο μακροπρόθεσμα ακόμα κι αν δεν φέρει πρόκριση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μην προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές.

Από την άλλη, ο κόουτς ξέρει πως με νίκη επί της ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει σημαντικό βήμα για εξασφάλιση της Ευρώπης. Επιπρόσθετα η ομάδα της Λάρνακας πάει Λεμεσό την Τετάρτη για να τα δώσει όλα κόντρα στην ΑΕΛ. Ίσως κάποιοι παίκτες λοιπόν, όπως ο Ασσίς που χρειάζεται και περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση, να μην ξεκινήσουν στο αιώνιο, για να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στο πρωτάθλημα. Θα δούμε…