Home TOP NEWS Σοβαρεύει το παιχνίδι με Ιμπραΐμι

Σοβαρεύει το παιχνίδι με Ιμπραΐμι

ibrahimi-schalke


Από την πρώτη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ήταν εύκολο να προβλέψει κανείς πως ο Μπεσάρτ Ιμπραΐμι θα προταθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και σε άλλους συλλόγους της Κύπρου. Ο Σκοπιανός απασχόλησε και την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού την ομάδα μας, έτσι ήταν ηλίου φαεινότερο ότι αρέσει στο τεχνικό τημ. Η πρόταση λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες μας ήρθε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερμή εξετάζεται.

Μπορεί φέτος να μην είχε την πιο παραγωγική χρονιά του, η ποιότητα του όμως είναι αδιαμφισβήτητη. Ακόμα και σε μια σχετικά στείρα χρονιά, το ταλέντο του ξεχωρίζει ενώ μιας και αναφέραμε την παραγωγικότητα, αξίζει να τονίσουμε πως το μπαμ στο Παραλίμνι το έκανε παίζοντας στην επίθεση, φέτος κυρίως πίσω από τον επιθετικό και στα φτερά. Είναι επίσης ένας παίκτης που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Ιμπραΐμι λοιπόν εξετάζεται και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα βάλει τα πράσινα. Το βέβαιο είναι πως οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι φέτος σαφώς πιο προσιτές και δεν αναμένεται να σταθούν εμπόδιο αν ο Καϊάφας δώσει το πράσινο φως. Η περίπτωση του πάντως, ίσως να είναι χαρακτηριστική και για τον τρόπο που θα κινηθεί και φέτος το τεχνικό τημ: λύσεις γνωστές, δοκιμασμένες που μας ξέρουν και τις ξέρουμε. Σκεφτείτε άλλωστε άλλους που ακούστηκαν. Ντεγκρά, Χογκ, Λαμπάν, Σακέτι.