Home TOP NEWS Στην Κίνα το χάρηκαν, ζήτω το more!

Στην Κίνα το χάρηκαν, ζήτω το more!

Podia


Πρωταθλητές στη γελοιότητα! Μόνο στην Κύπρο, πουθενά αλλού δεν γίνεται να υπάρχει άλλη ομοσπονδία σαν τη δική μας. Οι άνθρωποι θα αυξήσουν τον αριθμό των σωματείων στη μεγάλη κατηγορία (διαβάστε το καλά) για να υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός στην κάτω ζώνη της κατάταξης. Ναι θα μας πούνε ότι είναι για να μειώσουν τους προϋπολογισμούς τους τα μικρά σωματεία, όμως ξυπνάτε, θα έπρεπε να επιλέγετε αλλαγές με βάση πάντα μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Η ΚΟΠ κατακτά με διαφορά την πρωτιά στο πρωτάθλημα γελοιότητας από όλες τις ομοσπονδίες ανά το παγκόσμιο.

Διανύουμε την αγωνιστική περίοδο 2014-15 με τη συμμετοχή 12 ομάδων και βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της δεκαετίας με ανταγωνισμό σε πάνω και κάτω στρώματα και εσείς δεν το θέλετε αυτό. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και φέτος, δύο έως τρεις από τις έξι ομάδες στο δεύτερο γκρουπ είναι σχετικά αδιάφορες αφού σώθηκαν από τη διαβάθμιση, τι λέτε να γίνει του χρόνου που θα είναι λιγότερο ανταγωνιστικό όπως θέλετε;

Εν τέλει, οι αποφάσεις πάρθηκαν, τα σωματεία ψήφισαν για το… καλό τους και να είσαι καλά Κύπριε συνδρομητή να βλέπεις αγώνες από την τηλεόραση σου. Τώρα που το σκεφτόμαστε δηλαδή, ίσως δούμε περισσότερο… θέαμα: λιγότερος ανταγωνισμός, λιγότερο ενδιαφέρον και από τις ομάδες για το αποτέλεσμα και θα παίζουν ανοικτά! Ετοιμαστείτε για more 7.5 φίλοι… συγνώμη για παιχνίδια με θέαμα πολλά γκολ και νικητή το ποδόσφαιρο μας και τους “Κινέζους” φιλάθλους του!!!