Home TOP NEWS Τα λάθη απαγορεύονται

Τα λάθη απαγορεύονται

kyp-apoel-omo1


Στο πρώτο γκολ του Αποέλ, η άμυνα έδιωξε λανθασμένα τη μπάλα, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να γεμίσει ξανά, στο δεύτερο δοκάρι ήταν 3 παίκτες του Αποέλ και σαν σε προπόνηση ο Τζεμπούρ έδωσε στο Λάνιγκ. Στο δεύτερο δοκάρι ο Γιωργαλλίδης έκανε λάθος εκτίμηση και αντέδρασε αργά. Στο τρίτο, η μπάλα γυρόφερνε την περιοχή μας 2 λεπτά, η άμυνα αδυνατούσε να διώξει και έγινε το μοιραίο. Το Αποέλ ήταν καλύτερο ναι, τα γκολ που δεχθήκαμε όμως ήταν παιδικά.

Κόντρα στην Άχνα ή την Αγία Νάπα, μπορεί τα λάθη σου να μην τα πληρώσεις. Κόντρα σε ομάδες της πρώτης πεντάδας όμως, η παραμικρή έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να δώσει γκολ στον αντίπαλο σου. Συνήθως μάλιστα αυτό είναι το σενάριο που βλέπουμε να εκτυλίσσεται και δεν έχει να κάνει με τύχη. Είναι ξεκάθαρο πως τα λάθη απαγορεύονται και μπορεί στο τέλος να κάνουν τη διαφορά μεταξύ εξόδου και μη εξόδου στην Ευρώπη.

Ακόμα και σε παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι στη καλύτερη του μέρα, η συγκέντρωση και η προσήλωση στην τακτική επιβάλλονται. Δεν αποκλείεται στο τέλος να κάνουν και τη διαφορά. Ένα από τα τρία γκολ να αποφεύγαμε στο ματς με το Αποέλ, θα μιλούσαμε για αποστολή δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Τώρα μιλάμε για θαύμα…