Home TOP NEWS Θα κάνει αλλαγές στην άμυνα;

Θα κάνει αλλαγές στην άμυνα;

kaz-kosmos-kyp-apoel91


Για να μην παρεξηγηθούμε, κακή δεν ήταν μόνο η τελευταία γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κακή ήταν όλη η ομάδα κόντρα στο Αποέλ. Θα ήταν αφελές και επικίνδυνο, αν βρίσκαμε 2-3 ποδοσφαιριστές και τους φορτώναμε όλη την ευθύνη μιας συνολικά ανεπαρκούς εμφάνισης. Τα λάθη όμως της άμυνας συνήθως πληρώνονται, για αυτό είναι πιθανές οι αλλαγές.

Αλλαγές μάλιστα που αγγίζουν τόσο παίκτες όσο και ρόλους. Ο Μάριος Δημητρίου κόντρα στον Ερμή ήταν πολύ καλός, ο Ούτσα Λομπιανίτσε (στο σαφώς υψηλότερου βαθμού δυσκολίας) ντέρμπι όχι τόσο. Ο νεαρός Κύπριος διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ λοιπόν με αξιώσεις, ενώ είναι και ο Χάρης Κυριάκου έτοιμος. Αν ο Ούτσα δεν ξεκινήσει στο δεξί άκρο όμως δεν σημαίνει πως μένει σίγουρα εκτός.

Κι αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό τα πάει καλύτερα σαν κεντρικός αμυντικός και δεν αποκλείεται ο Καϊάφας, όπως και με τον Ερμή, να τον ξεκινήσει πλάι στο Ρούνιε. Σε τέτοια περίπτωση, κερδίζει για τα χαφ και την επιλογή του Ερόλ Γκουλόν, ανάλογα πάντα με το τι ζητάει από τους μέσους του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γάλλος αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν έχει τα τρεξίματα του Οικονομίδη ή του Λεάντρο. Έχει όμως δύναμη και είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας.

Τέλος στο αριστερό άκρο είναι οι Μαργκάσα και Λεάντρο. Ο Καϊάφας έχει δείξει πως εμπιστεύεται και τους δύο. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως στην εντεκάδα θα βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση ο ποδοσφαιριστής που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του αγώνα.