Home TOP NEWS Τι θα κάνει μπροστά ο Καϊάφας;

Τι θα κάνει μπροστά ο Καϊάφας;

pod-othellos106-pote-roberto-garcia


Θα προβληματιστεί αρκετά ο Κώστας Καϊάφας για τον ποδοσφαιριστή που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης. Κόντρα στο Αποέλ, επέλεξε τον Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος εμφανίστηκε ανέτοιμος να βοηθήσει, ενώ στερείτο της συνηθισμένης του επιθετικότητας. Από τότε βέβαια έχουν περάσει δέκα μέρες που του έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψει και να ανεβεί.

Ο ποδοσφαιριστής που δείχνει πάντως στην καλύτερη κατάσταση τελευταία και είναι το φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού, είναι ο Ρομπέρτο Γκαρσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδίδει καλύτερα με τον Ισπανό βασικό, ο οποίος παρότι δεν έχει το φονικό ένστικτο του Ποτέ, βοηθάει τη δημιουργία παιχνιδιού. Αυτή του η ιδιότητα, είναι που τον χρήζει και φαβορί να κόψει πρώτος το νήμα.

Υπάρχει πάντως και ένα τρίτο ενδεχόμενο, να ξεκινήσει στη θέση ο Αντρέ Σκέμπρι. Το πείραμα με την Ανόρθωση απέτυχε με εμφαντικό τρόπο, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως με το Μαλτέζο μοναδικό προωθημένο πορεύθηκε σε όλο το δεύτερο γύρο πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ και πήγε σχετικά καλά. Κόντρα στον Απόλλωνα μάλιστα, ο Αντρέ τότε με δυο γκολ οδήγησε την ομάδα στη νίκη.