Home TOP NEWS Το ήθελε, το έδειξε, το πήρε!

Το ήθελε, το έδειξε, το πήρε!

pod-omo-apoll106


Αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ και με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-0. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το παιχνίδι σχεδόν σε όλο το 90λεπτο και δίκαια πανηγύρισε το σημαντικό τρίποντο.

Α’ ημίχρονο

Ισοζυγισμένο στην αρχή το ματς. Στο 6 ένα ανάποδο του Τουράμ έφυγε έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ένα σουτ του Λεάντρο μέσα από τη περιοχή, κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 12′ ο Γκιέ μπήκε απειλητικά στη περιοχή και σούταρε στην κλειστή, ο Παναγή όμως απέκρουσε σωτήρια. Δυο λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος χρειάστηκε σε τετ α τετ του Λόπεζ, ήταν όμως και πάλι έτοιμος και έσωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο επόμενο λεπτό, ο Φυλακτού έκανε διαγώνια μπαλιά στον Κιρμ που με την πρώτη έψαξε τον Σκέμπρι. Ο Βάλε έπεσε και απέκρουσε τη μπαλιά, πριν σπρώξει μέσα τη μπάλα ο Μαλτέζος. Αφού ο Απόλλωνας έχασε τις δικές του ευκαιρίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Ο Γκαρσία έκλεψε και εδωσε στο Κιρμ, αυτός με την πρώτη έβγαλε μόνο τον Ασσίς που σούταρε δυνατά. Ο Βάλε απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στο Σκέμπρι που με κενό το τέρμα άνοιξε το σκορ! Μέσα σε 3 λεπτά, είχαμε 3 μεγάλες φάσεις. Πρώτα ο Λόπεζ στο 23′ έπιασε κεφαλιά που κτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά ο Παναγή απέκρουσε. Στο 24′ ο Κιρμ βρήκε τον Ασσίς που σούταρε, με τον Ουόν να αποκρούει στη γραμμή σε κόρνερ. Στην εκτέλεση, ο Λέο βρέθηκε μόνος με το τέρμα, πλάσαρε όμως άουτ. 7 λεπτά αργότερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε κι άλλη σπουδαία φάση. Ο Ασσίς έκανε μπαλιά, ο Κιρμ βρήκε με την πρώτη το Σκέμπρι, αυτός με την πρώτη το πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.Ο Απόλλωνας απάντησε άμεσα, με σουτ του Τουράμ στο 35′ που έφυγε μόλις έξω.

Β’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα μας και στο 50′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το τακουνάκι του Γκαρσία απέκρουσε ο Αγγελή προ της γραμμής. Στο 53′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκρυψε τη μπάλα, στο τελικό γύρισμα του Λεάντρο όμως δεν υπήρχε κανείς να την σπρώξει στα δίκτυα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ασσίς έκανε όμορφους έλιγμούς, το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 69′ ο Γκαρσία έγινε ξανά επικίνδυνος, όμως ο Βάλε βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε την πλάσα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Οικονομίδης με ατομική ενέργεια βγήκε πλάγια μόνος με το Βάλε, ο Πορτογάλος όμως αναδείχθηκε νικητής της μονομαχίας. Ο Απόλλωνας έγινε επίκνδυνος πρώτη φορά στο 72′ λίγο έλειψε όμως να σκοράρει. Ο Ρόσα έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πήγαινε προς το “Γ” της εστίας, ο Παναγή απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 84′ ένα σουτ του Οικονομίδη, έφυγε λίγο άουτ. Στο 90′ ο Βάλε απέκρουσε σουτ του Ρόντρι από το ύψος της περιοχής. Μέχρι το τέλος, δεν υπήρξε άλλη μεγάλη φάση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τους 3 βαθμούς.

Συμπερασματικά

Αυτή την αντίδραση περιμέναμε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα που ήρθε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το ήθελε το έδειξε, το πήρε. Πλέον είναι 3η, στη -3 από την κορυφή και βλέπει πιο αισιόδοξα την συνέχεια.