Home TOP NEWS Το Opel Corsa βρήκε κάτοχο

Το Opel Corsa βρήκε κάτοχο

klirwsi


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του ετήσιου λαχνού οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου μας. Ο μεγάλος τυχερός που έχει κερδίσει το αυτοκίνητο Opel Corsa, προσφορά της GEO Pavlides & Araouzos, είναι ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 00257.

Οι νικητές των υπόλοιπων δώρων της κλήρωσης είναι οι ακόλουθοι:

02773 1 μπάλα υπογραμμένη από ποδοσφαιριστές
10628 1 επίσημη Φανέλα
09608 1 μπάλα υπογρεμμένη από ποδοσφαιριστές
01916 1 επίσημη Φανέλα
02890 1 Αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα (εξαιρουμένων φόρων αεροδρομίων) προσφόρα του Amathus Travel, 150 ευρώ.
12693 1 IDEAL Freeder Mountain Bike προσφορά του Polis Bikes αξίας 500 ευρώ.
14625 Ηλεκτρονικές ωτοασπίδες για κυνηγούς προσφορά των Ακουστικών Κέντρων αξίας 1000 ευρώ.
00257 Αυτοκίνητο Opel Corsa 1.2 Selection 5 πορτο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων προσφορά της εταιρείας GEO Pavlides & Araouzos, αξίας 10.000 ευρώ.

** Τις δύο μπάλες και τη μία φανέλα τα κλήρωσε ο δημοσιογράφος του kerkida.net, κ. Ανδρέας Ροκοπός. Την επίσημη φανέλα, το αεροπορικό εισιτήριο, το ποδήλατο και τα ακουστικά κληρώθηκαν από τον δημοσιογράφο του 24sports.com.cy, κ/ Πέτρος Παπαγιώργης. Το μεγάλο δώρο, το αυτοκίνητο Opel Corsa, κληρώθηκε από το παλιό στέλεχος του Σωματείου μας, κ. Κώστας Γρηγορίου.

Πιο κάτω παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του Α” Αντιπροέδρου του Σωματείου μας, κ. Πανίκου Νεοφύτου:

“Ο λαχνός κυκλοφόρησε με στόχο να υποστηρίξει τη ρευστότητα του Σωματείου μας και να βοηθήσει στην προσπάθεια, κυρίως, για τα κριτήρια της 31ης Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Μαζί με τις υπόλοιπες ενέργειες που βρίσκονταν σε εξέλιξη, όπως για παράδειγμα τα προϊόντα του Σωματείου μας και τα εισιτήρια διαρκείας, ο λαχνός οικονομικής ενίσχυσης έπαιξε το δικό του καταλυτικό ρόλο, στο να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει με επιτυχία τον οικονομικό έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

Διατέθηκαν συνολικά 11.430 λαχνοί και εισπράχθηκε το χρηματικό ποσό των 114.300 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγόρασαν λαχνό, στηρίζοντας το Σωματείο μας σε μία πολύ δύσκολη χρονική περίοδο. Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους φίλους που βοήθησαν στη διάθεση του λαχνού και ειδικότερα τους Συνδέσμους Φιλάθλων και τον Όμιλο Γυναικών.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Amathus Travel, Polis Bikes, Ακουστικά Κέντρα και ασφαλώς την OPEL, που προσέφεραν τα δώρα της κλήρωσης του λαχνού”.

corsa2