Home TOP NEWS Το βέβαιο κέρδος της χρονιάς

Το βέβαιο κέρδος της χρονιάς

kaz-kosmos-apollon144


Που θα μας βγάλει η χρονιά, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Μπορεί να μας βρει στην Ευρώπη, μπορεί πρωταθλητές, μπορεί και 5ους. Είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες που οποιαδήποτε πρόβλεψη, είναι παρακινδυνευμένη. Πιστεύουμε πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πάει ως το τέλος, αλλά θα δούμε που θα καταλήξουμε. Κέρδος πάντως θα έχει από τη φετινή χρονιά.

Την περσινή σαιζόν, ο μοναδικός Κύπριος που κατάφερε να κάνει το ξεπέταγμα στην πρώτη ομάδα ήταν ο Χάρης Κυριάκου. Έπαιξε και πιο παλιά βέβαια, αλλά πέρσι το έκανε τακτικά, έγινε κομμάτι της πρώτης ομάδας. Ελάχιστα είχε παίξει πέρσι ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ενώ είδαμε για 1-2 παιχνίδια τους Χαραλάμπους, Σοφοκλέους και Λούβαρη.

Φέτος πέραν του Χάρη που είχε 10 συμμετοχές (9 στην εντεκάδα) και του Ονησίφορου που πέρασε 11 φορές σαν αλλαγή, είδαμε 4 άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν ευκαιρίες και να τις αρπάζουν από τα μαλλιά. Ο Οικονομίδης θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος(18 συμμετοχές), όπως και ο Φυλακτού που έπαιξε λιγότερο (12) λόγω τραυματισμού. Ο Δημητρίου επίσης φώναξε παρόν (7 συμμετοχές) από διάφορες θέσεις ενώ τελευταίος που μπήκε εντεκάδα ήταν ο τερματοφύλακας Παναγή.

Οι 6 Κύπριοι που αναφέραμε, δεν πήραν απλά συμμετοχές, αλλά κλήθηκαν να αποτελέσουν κομμάτι του κορμού. Οι 5 ξεκίνησαν στην εντεκάδα σε δύσκολα ματς (Παναγή, Δημητρίου, Οικονομίδης, Φυλακτού, Κυριάκου) και ο Ρουσιάς κλήθηκε να ξελασπώσει την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Με άλλα λόγια, δεν παίρνουν απλά λεπτά και εμπειρίες, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και ανταποκρίνονται. Αυτό είναι το βέβαιο κέρδος της χρονιάς για την ΟΜΟΝΟΙΑ.