Home TOP NEWS Ανακοίνωση οργανωμένων συνόλων

Ανακοίνωση οργανωμένων συνόλων

kaz-kosmos-omo-aek311


Ανακοίνωση εξέδωσαν τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητώντας δραστικά μέτρα από το σωματείο μας στον πόλεμο που δέχεται. Διαβάστε την άποψη που υπογράφεται από εννιά συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας:

Δεν είναι με καμία έκπληξη μας που γινόμαστε μάρτυρες επιβεβαίωσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα του ρητού που λέει «απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του».

Μετά τη σφαγιαστική διαιτησία του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του κατεστημένου, το αποελ, το τελευταίο ειλικρινά που αναμέναμε ήταν να βγαίνουν οι εκπρόσωποι του υποβοηθούμενου σωματείου και να τοποθετούνται με θράσος χιλίων πιθήκων και να κάνουν μάλιστα λόγω για πλεκτάνη και δημιουργία εντυπώσεων.

Συνειδητά, αποφεύγουμε να μπούμε στη διελκυστίνδα να αναλύσουμε εκ νέου τα γεγονότα και να γίνουμε γραφικοί. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος και η φίλαθλος κοινή γνώμη έχει και τις γνώσεις και την επάρκεια να κρίνουν από μόνοι χωρίς κανένα επηρεασμό αν γίνεται ή όχι αδικία σε βάρος των αντιπάλων του αποελ.

Θέλουμε ξεκάθαρα να δηλώσουμε προς πάσαν κατεύθυνση ότι εμείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου, της Βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα σταθούμε εμπόδιο στις άνομες ορέξεις των γνωστών αγνώστων που κινούν τα νήματα στην παράγκα του κυπριακού ποδοσφαίρου και θα γίνουμε ασπίδα προστασία στην ομάδα μας μας, τους ποδοσφαιριστές και κυρίως στην Ιστορία μας.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο .Η πολιτική του καλού παιδιού αλλά και το να αντιμετωπίζουμε τη μπόχα, τη σαπίλα και τη βρωμιά με το «σταυρό στο χέρι» αποδείχθηκε δυστυχώς ακόμη μια φορά αναποτελεσματική προσέγγιση.

Με την ευκαιρία αυτη χαιρετίζουμε την απόφαση της διοίκησης να διακόψει πάραυτα τις συνομιλίες με τους εκπροσώπους του κατεστημένου, του παραποδοσφαίρου και του παρασκηνίου σε αθλητικό και πολιτικό επίπεδο.Αυτο έπρεπε να είχε γίνει πολύ πιο πριν!! Θέτουμε ξανά στο προσκήνιο τις καταγγελίες Παναγή οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και έγιναν δυστυχώς γαργάρα και παραπέμφθηκαν στις ελληνικές καλένδες.

Η Διοίκηση θα πρέπει να γνωρίζει πως με μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ προσέγγιση της βρωμισμένης κατάστασης θα βρει συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους εμάς, τις δεκάδες χιλιάδες υγιείς φιλάθλους του ανυπέρβλητου Πράσινου Λαού.

Την ίδια στιγμή, εδώ που φτάσαμε, θεωρούμε χρέος μας να καλέσουμε σε παλλαϊκό ξεσηκωμό και σε συστράτευση αυτοάμυνας όλους τους λογικά σκεπτόμενους φιλάθλους και των άλλων σωματείων σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η γάγγραινα του παραποδοσφαίρου που τείνει να εξελιχθεί σε λαίλαπα που κατακαίει τα πάντα στο διάβα της. Σήμερα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, χθες ήταν μια άλλη ομάδα αύριο σίγουρα θα ακολουθήσει μια καινούργια.

Την ίδια στιγμή καλούμε τους απανταχού ομοϊδεάτες μας ΟΜΟΝΟΙΑτες να δώσουν δυναμικά και μαζικά το παρόν τους στο παγκύπριο συλλαλητήριο ενάντια στην βρωμιά και την σαπίλα.

Ταυτοχρονα γεμίζουμε κάθε γωνιά του ΓΣΠ και με την φωνή μας να σπρώξουμε την ομάδα μας στο ζητούμενο που είναι οι νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Αν η Πολιτεία και οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης και της τήρησης του Νόμου αδυνατούν για ευνόητους όπως φαίνεται λόγους να επιληφθούν της κατάστασης τότε δηλώνουμε την ετοιμότητα μας να το πράξουμε εμείς πάραυτα.

Όσον αφορά το που ανήκει η ΟΜΟΝΟΙΑ ιδεολογικοπολιτικά δεν έχουμε ούτε άγχος ούτε καμία αγωνία να επαναλάβουμε πως η μεγάλη αυτή ΙΔΕΑ που ακούει στο όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από ιδρύσεώς της από τις αγνές και ανιδιοτελείς τάξεις του κυπριακού λαού και σε αυτόν απευθύνεται. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να χαρακτηριστούμε ομάδα των τζακιών της πρωτεύουσας και του κατεστημένου, των κουμπάρων ή των συνεταίρων των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΚΟΠ.

Υ.Γ : Με μπλουζάκια fair play, με άσπρα περιστέρια και κλάδο ελαίας δεν συγκινούν τα “κοράκια ” και τους “γραβατομένους χούλιγκαν”…και ο νοών νοείτω.

Η σημαδιακή ένδοξη 9η Μαΐου 1945 όπου ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε την Ευρώπη απο τον Φασισμό,ας γίνει απαρχή της δική μας Επανάστασης, της 9ης Μαΐου 2015,ενάντια στο Φασισμό της κοπ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΥ – ΣΥΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΣΥΦΙ ΣΟΛΙΑΣ – ΣΥΦΙ 12 – ΣΥΦΙ ΤΑΜΑΣΟΥ – ΣΥΦΙ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – FAN CLUB 9 ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ