Home TOP NEWS Χάρης Κυριάκου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

Χάρης Κυριάκου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

xaris


Γραπτή δήλωση του Χάρη Κυριάκου στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας:

“ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ

Αγαπημένοι Φίλοι και Φίλες,

επικοινωνώ σήμερα μαζί σας αλλά και με τον υπέροχο λαό της ομάδας της καρδιάς μου, καθώς μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να πραγματοποιήσω μια στροφή στην επαγγελματική μου πορεία.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το συμβούλιο για την αγάπη και τις πολύτιμες συμβουλές. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για τη στήριξη για το πάθος που με ενέπνευσε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία και την συμπαράσταση. Ευχαριστώ ολόκληρο το προπονητικό team της ομάδας και του ανθρώπους στα αποδυτήρια στο “Ηλίας Πούλλος” για όλη την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τον μοναδικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την απέραντη αγάπη και τα πολύ συγκινητικά του μηνύματα. Εσείς, οι αφοσιωμένοι φίλαθλοι, είσαστε αυτοί που μου χαρίσατε όλη την ευτυχία του κόσμου.

Τίμησα το περιβραχιόνιο του αργηγού της ομάδας μας πάντοτε με ευθύνη, με σεβασμό και με αξιοπρέπεια.

Είμαι ευγνώμων γιατί αναγνωρίζω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μου έδωσε όλα τα εφόδια να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος.
Αναγνωρίζω ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ η ποδοσφαιρική μου παιδεία αναπτύχθηκε σε τέτοιο επίπεδο που με οδήγησε να πραγματοποιήσω ακόμη ένα στόχο και να γίνω μέλος της Εθνικής Κύπρου.

Βρίσκομαι σε μια σημαντική στιγμή της ζωής μου και της καριέρας μου.
Αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω μια στροφή στην επαγγελματική μου πορεία δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό.
Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Αυτή είναι η ειλικρινής, η αληθινή και ταπεινή μου απάντηση για όσα λέγονται και γράφονται αυτές τις μέρες.

Πιο αγνά, πιο αληθινά και πιο Ομονοιάτικα δεν θα μπορούσα να σας μιλήσω.

Με τιμή

Χάρης Κυριάκου”.