Home TOP NEWS Διοίκηση, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Διοίκηση, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

pod-apoel-omo1-38Λοιπόν με το να φωνάζει μόνος του ο κόσμος, δεν γίνεται τίποτα. Εδώ και χρόνια ο κόσμος στέκει περήφανα πλάι στην ταλαιπωρημένη ομάδα του. Δεν δείλιασε, ούτε λύγισε, ούτε από τα χρέη ούτε από τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε διαχρονικά, ούτε από το ανελέητο σπρώξιμο στην ομάδα του κατεστημένου. Η διοίκηση όμως πρέπει να κάνει αυτό που τους φώναζε ο Καϊάφας μετά τη σφαγή από το Βασίλη Δημητρίου κόντρα στον Απόλλωνα: να κόψει κάθε σχέση με την παράγκα.


Χίλια χρόνια τα ίδια πράγματα. Βρώμικο παρασκήνιο από άλλους, εμείς εκτός από αυτά να δεχόμαστε διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις είτε από τον Κουτσοκούμνη είτε από κάποιο όμοιο του και μες το γήπεδο μας σφάζουν κανονικά. Στη συνέχεια ξανά διαβεβαιώσεις και βλέπουμε το έργο ξανά και ξανά και ξανά. Με το σταυρό στο χέρι δεν πας πουθενά και το απέδειξε η επίδειξη δύναμης τους χθες. Μια μέρα πριν από αιώνιο, να μου πάνε για καφεδάκι, εκεί φτάσαμε λόγω παρασκηνιακής ανυπαρξίας.

Λοιπόν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Μιλάτε ευθέως, καθαρά, ζητάτε την άμεση παραίτηση όλων τους, πιέστε για αυτήν και κόψτε κάθε επαφή μαζί τους. Αφήστε τον Βρυωνίδη να ολοκληρώσει το θεατράκι με σκληρή τιμωρία για τα 1-2 ποτηράκια που πετάχτηκαν στο γήπεδο και μην διανοηθείτε να επικοινωνήσετε με αποελίστα για να σας δει επιεικώς. Είναι ο εχθρός και είμαστε σε πόλεμο. Διάλογο με τον εχθρό δεν κάνεις. Ήδη μας έχει πληγώσει αρκετά η χλιαρή αντίδραση μας στις καταγγελίες Παναγή αλλά και η τελική συγκατάθεση στο θέμα της αύξησης ομάδων. Βοηθήστε, να μείνουμε τουλάχιστον περήφανοι, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Αν χρειαστεί ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και όλοι τους. Αλλά σχέσεις με τον εχθρό κομμένες.