Home TOP NEWS Δημητρίου: “Από απόψε ξέρουμε τι θα γράφετε”

Δημητρίου: “Από απόψε ξέρουμε τι θα γράφετε”

pod-omo-ael2-dimitriou


Πολύ εκνευρισμένος ο Αντρέας Δημητρίου, μίλησε ίσια και αντρίκια μετά το ματς. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως το μαύρο δεν γίνεται άσπρο, ενώ άφησε αιχμές και για τα ΜΜΕ λέγοντας πως “μέχρι απόψε ξέρουμε τι θα λέτε και θα γράφετε”. Όλα όσα δήλωσε:

«Νιώθουμε πως δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε. Από απόψε ξέρουμε τι θα λέγετε και τι θα γράφετε. Το μαύρο δεν μπορεί να γίνει άσπρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται κάποια πράγματα και δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που έπαιζαν με δέκα και ήταν η καλύτερη ομάδα. Έκαναν την ανατροπή και κρατούσαν τη νίκη, είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις αλλά άντεξαν. Προσωπικά τους λυπόμουν και δεν ήθελα να ήμουν στην θέση τους. Βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και το πάλεψαν. Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα και πρέπει να γεμίσουμε το Σάββατο το γήπεδο.

Πρέπει όλοι να προβληματιστούμε ανεξαρτήτως αν κάποιοι χαίρονται, πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε αν αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε».