Home TOP NEWS Διώξτε τους ή σωπάστε για πάντα

Διώξτε τους ή σωπάστε για πάντα

synelefsikop (2)


Άλλο ένα θεατράκι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Το Αποέλ με κάλπικο πέναλτι, κλειδώνει ακόμα ένα κάλπικο τίτλο, αφού όλοι ξέρουν ότι από βδομάδας ο Ερμής συμπτωματικά θα κάνει δοκιμαστικά για την U17 του. Έχουμε φτάσει σε σημείο ομάδα που άλλαξε τρεις προπονητές, δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι, την οποία κράζουν οι οπαδοί της και η οποία στα τελευταία 4 παιχνίδια, πήρε 3 ευνοϊκές διαιτησίες, να αγγίζει το νταμπλ. Όλα αυτά υπό την κάλυψη της παράγκας, την οποία όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται να ανατρέψουν.

Ο Αύγουστος, όταν θα έχουμε εκλογική συνέλευση, δεν είναι μακριά. Αν τα σωματεία που φωνάζουν θέλουν πραγματική αλλαγή, καλά κάνουν να στείλουν το Κουτσοκούμνη και τα τσιράκια του σπίτι τους. Αρκετά ανεχτήκαμε την κοροϊδία, έχει κάνει την ομάδα της οποίας είναι μέτοχος παντοκράτορα και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Τον Αύγουστο ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνα, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Σαλαμίνα, Άρη, Αγία Νάπα είτε συμμαχείτε, βρίσκετε ένα υποψήφιο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ικανό να κερδίσει, είτε σκάστε για πάντα και απολαύστε το βιασμό που θα κρατήσει χρόνια. ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε, αντιληφθείτε όμως πως ο κόσμος σας γυρίζει τη πλάτη και σας θεωρεί συνένοχους στον εμπαιγμό.

Ο δικός μας δρόμος που είναι μονόδρομος

Θα το πούμε άλλη μια φορά: δεν μας ενδιαφέρει που η κοινή γνώμη μας βλέπει σαν αδικημένους. Την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν την εξυπηρετεί σε τίποτα η εικόνα του αδικημένου, ούτε αποτελούν παυσίπονο οι όποιες ανακοινώσεις. Αν τον Αύγουστο, δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης επειδή όλοι οι άλλοι ενέδωσαν στις υποσχέσεις Κουτσοκούμνη, είμαστε συνένοχοι. Αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι μας και όλοι τους, με τον λύκο όμως μη διανοηθείτε να ξαναχορέψετε.

Το μοναδικό πράγμα που μας άφησαν οι καταστροφικές προηγούμενες διοικήσεις, είναι η περηφάνια μας, αφού εγκλωβισμένοι μες τα χρέη είμαστε υποχρεωμένοι να τους παρακολουθούμε να κάνουν βρώμικα πάρτι. Τίποτα άλλο δεν μας απέμεινε και κάθε φορά που βλέπουμε ανακοινώσεις από μη ποδοσφαιρικούς παράγοντες επειδή αδικήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκείνη η περηφάνια πληγώνεται. Κάθε φορά που βλέπουμε ότι μόλις πλησιάσουμε μας χτυπάνε αλύπητα, πολύ απλά επειδή αδυνατούμε να προστατευτούμε, πληρώνεται ακόμα παραπάνω. Μην παίξετε με τη περηφάνια μας. Αν χρειαστεί ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί;

υ.γ. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της. Κάπου στην Πινδάρου ένιωσαν ρίγος συγκίνησης, κάπου στην ΚΟΠ και την Επιτροπή Διαιτησίας νιώθουν πως κέρδισαν ένα φίλο. Κάπου στον Άγιο Δομέτιο ο Αντώνης Χριστοδούλου δάκρυσε που η θυσία του δεν πήγε χαμένη. Την επόμενη φορά που θα σας βρουν κάτω, αντί 8 θα σας παστελώσουν μόνο 7 αγροτεμάχια.

υ.γ.2. Θα μπορούσαμε να γράφουμε για τους δημοσιογράφους, που ενώ κλείδωσε το πρωτάθλημα με κάλπικο πέναλτι, σφυρίζουν αδιάφορα. Επειδή όμως ξέρουμε για τις απειλές που δέχθηκε για τη δουλειά και την οικογένεια της δημοσιογράφος που τόλμησε να πει πως ο Αντώνης Χριστοδούλου έσφαξε την ΟΜΟΝΟΙΑ, ευχόμαστε σε όλους τους δημοσιογράφους καλή δύναμη και κάποια στιγμή να τους αφήσουν να εξασκήσουν το επάγγελμα τους όπως πρέπει. Όσο για εκείνους που απλά νιώθουν υπέροχα στις υπηρεσίες του Αποέλ, δεν υπάρχει καν λόγος να ασχοληθούμε.