Home TOP NEWS Γκουλόν ο αμυντικός μέσος

Γκουλόν ο αμυντικός μέσος

pod-omo-ano-9-5-15-68


Να που τον είδαμε και στη φυσική του θέση! Ο Κώστας Καϊάφας αιφνιδίασε χθες, ξεκινώντας το Λεάντρο σε θέση κεντρικού αμυντικού και τον Γκουλόν πλάι στον Οικονομίδη στον άξονα. Ο θηριώδης Γάλλος, ανταποκρίθηκε γενικά καλά, έδειξε σε κάποιες φάσεις τα στοιχεία που μπορεί να προσθέσει στα χαφ, αλλά και το λόγο που ο Καϊάφας προτιμούσε τόσο καιρό να τον ξεκινάει στην άμυνα.

Το πρώτο πράγμα που προσθέτει ο Γκουλόν στον άξονα, είναι προφανώς το ύψος και η δύναμη. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει μονομαχία για τη μπάλα όταν αυτή κρίνεται στη δύναμη, πολύ απλά γιατί οι άλλοι παίκτες μοιάζουν παιδάκια δίπλα του. Επιπρόσθετα, έδειξε πως διαθέτει καλή μακρινή μπαλιά και κράτημα της μπάλας.

Που υστέρησε; Δεν είχε διάρκεια σε όλο το διάστημα ου αγωνίστηκε, κάτι αναμενόμενο λόγω του ότι μες τη χρονιά ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Θεωρούμε δεδομένο πως του χρόνου με πλήρη προετοιμασία, ο Γκουλόν θα είναι δεσπόζουσα φυσιογνωμία στα χαφ. Και με δεδομένο πως για τη θέση ο Καϊάφας θα έχει και τους Οικονομίδη, Φυλακτού, Λεάντρο, Μαργκάσα, Σαμμούτη, η σκέψη να μην γίνει μεταγραφή στον άξονα, όλο και κερδίζει έδαφος.