Home TOP NEWS Η ένταξη της Megabet στο χορηγικό πακέτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η ένταξη της Megabet στο χορηγικό πακέτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

megabet


Διαβάστε όλα λέχθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε σήμερα (07/05) το Σωματείο μας, από κοινού με την MEGABET Plus LTD, προκειμένου να παρουσιαστεί η συμφωνία για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά του Σωματείου μας, το λόγο πήρε ο Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ, κ. Κώστας Χρίστου:

“Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ σας καλωσορίζουμε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παραθέτει από κοινού το Σωματείο μας με την εταιρία MEGABET Plus LTD, που στόχο έχει να ενημερώσει για τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γεγονός πως το Σωματείο μας, μέσα από αυτό το οικονομικά δύσκολο περιβάλλον της Κυπριακής κοινωνίας, καταφέρνει να αυξήσει τους χορηγούς του, είναι κάτι που αφενός μας προσφέρει πολύ μεγάλη ικανοποίηση και αφετέρου επιβεβαιώνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα Brand Name στην Κύπρο.

Το οικονομικό όφελος, δεν είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Σωματείου μας μέσα από τη συμφωνία με τη MEGABET Plus LTD. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προσθέσει στο πλευρό της άλλο ένα σύμμαχο, στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει για να πετύχει την οικονομική εξυγίανση και σε βάθος χρόνο να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο όφελος.

Και να είναι βέβαιη η εταιρία, πως η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει να εκτιμά αυτούς που την στηρίζουν, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και ξέρει να ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο, αυτήν τη στήριξη. Αυτό είναι κάτι που η MEGABET Plus LTD θα διακρίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

mrgabet

Ακολούθως, θα δώσω το λόγο στον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Γιώργο Χαλλουμή, ο οποίος θα μας αναφέρει κάποια στοιχεία περισσότερα για το χορηγικό πακέτο:

“Το χορηγικό πακέτο που προσφέρει το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και εγγυάται σημαντικά οφέλη στους χορηγούς του. Αυτά τα οφέλη, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αφοσίωση και το ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και το κύρος που προσθέτει στην εταιρία το μεγάλο εκτόπισμα του Σωματείου μας, είναι δεδομένο πως θα δικαιώσουν πλήρως τη MEGABET Plus LTD για την επιλογή της να συνεργαστεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το λογότυπο της MEGABET Plus LTD θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του παντελονιού της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Επιπλέον, το λογότυπο της εταιρίας θα προβάλλεται στα banner των δημοσιογραφικών διασκέψεων, στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, στην Green Boutique και αλλού, ενώ θα γίνονται επίσης και από κοινού προωθητικές ενέργειες, όπως και πολλά άλλα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντοτε διαχειρίζεται τους συνεργάτες της με σεβασμό, εκτίμηση, ειλικρίνεια και κατανόηση. Και έχει σαν πρώτο μέλημα να τους αφήνει πλήρως ικανοποιημένους και να τους κάνει να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους να συνεργαστούν με το Σωματείο μας.

Σε αυτούς τους βασικούς άξονες θα στηριχθεί η αμφίδρομη σχέση του Σωματείου μας, με την MEGABET Plus LTD. Μία σχέση που είμαστε σίγουροι πως θα αποφέρει σημαντικότατα οφέλη και στις δύο πλευρές”.

megabet

Στο σημείο αυτό, θα δώσω το λόγο στη Διευθύντρια της MEGABET Plus LTD, κ. Βάσω Ελισσαίου.

“Αγαπητή φίλοι,

Σας ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ σήμερα, με αφορμή αυτή τη χορηγική συμφωνία. Είναι μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά για την MEGABET Plus LTD να γινόμαστε χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16. Με την χορηγία αυτή στηρίζουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, στηρίζουμε βέβαια και τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας, έναν από τους ποιο επιτυχημένους συλλόγους στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προσφέρει αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές εδώ και πάνω από μισό αιώνα στους Κύπριους με τις νίκες και τις επιτυχίες της. Μια ομάδα που στηρίζεται και ακολουθείται, όσο καμία άλλη, από τον κόσμο της. Τον ΛΑΟ ΤΗΣ.

Η σημερινή χορηγία δεν στηρίζεται μόνο σε μια οικονομική συμφωνία αλλά βασίζεται και σε κοινές αξίες: στο πάθος για τον αθλητισμό, την αφοσίωση, την σκληρή δουλειά για επιτυχία και φυσικά την έμφυτη ανάγκη, γιατί περί «ανάγκης» πρόκειται όταν μιλάμε για την ΜegaΒet Plus και την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ανάγκη του συνεχούς πρωταθλητισμού. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και οι υψηλοί στόχοι είναι, επίσης, κοινά χαρακτηριστικά που μοιραζόμαστε σε αυτή την συνεργασία. Μέσα στις κοινές αξίες που μας ενώνουν είναι και το υπεύθυνο παιχνίδι, που και οι δύο πλευρές προάγουν με συνέπεια και συνοχή.

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Κυπριακή επιχειρηματική αγορά, έχουμε καταφέρει να διανύσουμε αρκετά χιλιόμετρα προς την εκπλήρωση των στόχων μας, ένας εκ των οποίων ήταν η καθιέρωση μας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Κύπρο, μέσα από την παροχή κορυφαίων ποιοτικά υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων, προς τους πελάτες μας. Όλη η οικογένεια της MegaBet Plus εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται, εστιάζοντας στο αύριο και στο όραμά μας να κάνουμε την εταιρεία μας πρότυπο στο κυπριακό επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο.

Θέλουμε να καταστήσουμε την MegaBet Plus μια άκρως ανταγωνιστική εταιρεία στην κυπριακή αγορά που θα λειτουργεί με αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Επακόλουθο αυτής της επιτυχίας δεν θα είναι άλλο από τη μεγαλύτερη συνεισφορά μας στην κυπριακή οικονομία, με στόχο να έχουμε σημαντικό θετικό αντίκτυπο στις ζωές όσο το δυνατό περισσότερων ανθρώπων στην Κύπρο, ιδιαίτερα των νέων μας.

Ο ανθρωποκεντρισμός ήταν ένας από τους πρώτους στόχους που θέσαμε ως ΜegaBet Plus γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς υπαλλήλων που παραμένουν κοντά μας από την ημέρα της ίδρυσης μας. Σήμερα η εταιρεία μας στηρίζει πέραν των 500 οικογενειών μέσα από μόνιμη εργασία και συνεργασίες.

Πέραν αυτού, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση μας ως εταιρεία να λειτουργούμε ως υπεύθυνος «πολίτης» και με κάθε τρόπο να συνδεόμαστε με το κοινωνικό σύνολο, μέσα από το οποίο δραστηριοποιούμαστε καθημερινά σε τομείς που αφορούν την υγεία και την αλληλεγγύη. Επιπρόσθετα, σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε βοήθεια, σε ετήσια βάση, για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς και δίνονται χορηγίες για διάφορες κοινωφελείς εκδηλώσεις. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο θέλω να αναφέρω ότι, τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω οικονομικής κρίσης, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί και στην στήριξη των οικογενειών που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Η MegaBet Plus ευχαριστεί για μία ακόμη φορά την ΟΜΟΝΟΙΑ γι’ αυτή τη χορηγική συνεργασία και όλους εσάς που παρευρίσκεστε εδώ σ’ αυτή την παρουσίαση. Είμαστε σίγουροι ότι και οι δύο πλευρές θα έχουν πολύπλευρα οφέλη από αυτή τη συνεργασία μα πάνω από όλα θα έχουν την ευκαιρία μέσα από διάφορες συνέργειες, να αναδείξουν ότι το ποδόσφαιρο μας ενώνει και μας προσφέρει ανεπανάληπτες χαρές, μακριά από μίση και μικροπρέπειες.

Κλείνοντας να ευχηθούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει να προσφέρει σπουδαίες στιγμές, και στους παίκτες να συνεχίσουν να αποτελούν αθλητικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και τους νέους αθλητές της χώρας”.

Το βίντεο της διάσκεψης:

megabetomo