Home TOP NEWS Η μεγάλη παράσταση του μάγου…

Η μεγάλη παράσταση του μάγου…

pod-apoel-omo2-5-5Το πρωί ο Νούνο Ασσίς, έδειχνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο πολύ ήθελε το ματς. Λίγο αργότερα μιλούσε στους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο, βεβαιωνόταν πως όλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Δυο ώρες πριν το ματς, διάβαζε το κομμάτι με την ατάκα του Πρόδρομου Πετρίδη “που πας με τον 37χρονο Ασσίς” και απλά κουνούσε το κεφάλι. Το μάτι του γυάλιζε…


Παραστάσεις υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, ο Ασσίς έχει δώσει πολλές στο νησί μας. Το χθεσινό παιχνίδι όμως, ήταν απλά η απόδειξη πως είτε 27, είτε 37, είτε 47, είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο νησί μας. Ένας πραγματικός μαέστρος, μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα ανάλογη της οποίας έρχεται στην Κύπρο μια φορά κάθε 20 χρόνια. Κρίμα πραγματικά που ο διαιτητής Αντώνης Χριστοδούλου κατάφερε να του κλέψει τη δόξα. Κρίμα που το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν τον σέβεται όπως του αρμόζει.

Και κάτι τελευταίο. Αυτός ο τεράστιος ποδοσφαιριστής είναι στην Κύπρο από το 2012 και μετράει μόνο ένα σούπερ καπ, μπόλικα βρώμικα κτυπήματα εναντίων του και αρκετά νεύρα. Όλοι εσείς λοιπόν που τον αποθεώνετε και λίγο αργότερα δεν σέβεστε την ομάδα του με αυτά που λέτε και γράφετε, να ξέρετε πως είστε υποκριτές και ένας παίκτης με την προσωπικότητα του Ασσίς καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από τις κολακίες σας.