Home TOP NEWS “Είχα την έννοια άμπα τζαι χάσουν τζαι βάλουν τα μαζί μας”

“Είχα την έννοια άμπα τζαι χάσουν τζαι βάλουν τα μαζί μας”

pod-apoel-omo1-36


Είχαμε γράψει προηγουμένως πως ο τροχός από μόνος του δεν γυρίζει! Τρανότερη απόδειξη από τα όσα θα διαβάσετε πιο κάτω δεν υπάρχει! Ακριβώς ένα χρόνο πριν, ίδιοι αντίπαλοι, ίδιος διαιτητής, λάθη προς την ίδια κατεύθυνση και στο τέλος εξομολόγηση από τον Χριστοδούλου σε άτομο του τεχνικού μας τημ πως “είχα την έννοια άμπα τζαι χάσουν τζαι βάλουν τα μαζί μας”. Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑ στις 8 Μαΐου 2014, η οποία ουδέποτε διαψεύστηκε από τον αρνητικό πρωταγωνιστή του χθεσινού ντέρμπι. Κι όμως κάποιοι θεώρησαν ορθό να τον βάλουν ξανά να κάνει αιώνιο ντέρμπι!

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να σχολιάσει εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά που διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να καταγγείλουμε την εξομολόγηση του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, κ. Αντώνη Χριστοδούλου, σε μέλος του προσωπικού του Σωματείου μας, μετά τη λήξη του αγώνα. Ο διαιτητής αφού παραδέχτηκε ότι η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, εκμυστηρεύτηκε στο μέλος του προσωπικού του Σωματείου μας πως: «Είχα την έννοια άμπα τζαι χάσουν τζαι βάλουν τα μαζί μας». Δυστυχώς με αυτήν τη φιλοσοφία διαιτήτευε χθες ο κ. Αντώνης Χριστοδούλου, γεγονός που επεξηγεί και την απόδοσή του. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πού οδηγείται το Κυπριακό ποδόσφαιρο, με διαιτητές που σκέφτονται και ενεργούν με αυτόν τον τρόπο.

Ο ορισμός των διαιτητών του χθεσινού αγώνα, από όποιους και εάν έγινε, κρίνεται ως απαράδεκτος, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε και με την απόδοσή τους. Είναι αδύνατο η επιλογή τους να έχει γίνει με κριτήριο την απόδοση που είχε ο κ. Αντώνης Χριστοδούλου στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Καταγγέλλουμε επίσης, την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών από τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, που στο ημίχρονο του αγώνα εισήλθαν ανενόχλητοι στα αποδυτήριά τους και τους εξασκούσαν πίεση.”