Home TOP NEWS “Υπό τους ήχους της σιωπής σας…” – “Οι πραγματικοί πρωταθλητές”

“Υπό τους ήχους της σιωπής σας…” – “Οι πραγματικοί πρωταθλητές”

11289590_886865814702946_1651360369+_n


Βαριές κατηγορίες εξαπολύει προς το ΑΚΕΛ και τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Θύρα 9. Οι οργανωμένοι αποκαλούν συνένοχους όσους με τη σιωπή τους επιτρέπουν να γίνονται αυτά στα γήπεδα και στην τελική το Αποέλ να παίρνει τον τίτλο. 

Χαρακτηρίζουν δε πραγματικούς πρωταθλητές ΚΟΠ και ΔΗΣΥ καθώς όλοι γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται πίσω από το παρασκήνιο και παίρνουν αποφάσεις. Αναρτήθηκαν πανό έξω από ΑΚΕΛ, ΚΟΠ, ΔΗΣΥ και γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Έκλεισε και φέτος τις παραστάσεις του ο θίασος του Κυπριακού ποδοσφαίρου το ίδιο φαντασμαγορικά και με σασπένς όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι άρχοντες αποφάσισαν για άλλη μια φορά ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο αφήνοντας όλο το φίλαθλο κόσμο της Κύπρου να παρακολουθεί άναυδος τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα που του παρουσίασαν για άλλη μια φορά στις τηλεοράσεις του.
Να τους πραγματικούς πρωταθλητές. Χειροκροτήστε τους. Χαρείτε τους και απολαύστε τους και για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. Γιατί θα έρθουν λαέ και άλλα πέτρινα χρόνια όσο δεν σηκωνόμαστε μια γροθιά να τους πετάξουμε όξω από την βρωμισμένη παράγκα που έστησαν και διοικούν τις ζωές μας. Όσο για σας που θα τολμήσετε να πανηγυρίσετε αυτό το πρωτάθλημα ένα έχουμε να πούμε. Η αγάπη σας για το ποδόσφαιρο, η σχέση σας με το άθλημα είναι αξιολύπητη. Δεν είστε οπαδοί είστε καταναλωτές. Με χαρές έτοιμες αχνιστές να φάτε στο πιάτο.
Η απονομή και αυτού του κάλπικου θα γίνει υπό τους εκκωφαντικούς ήχους της σιωπής και κάποιων άλλων εξίσου συνένοχων. Συνένοχοι γιατί ποτέ δεν τόλμησαν να πολεμήσουν το κατεστημένο όπως του αξίζει. Συνένοχοι γιατί ο λαός τους ζητάει πόλεμο της τιμής και αυτή υπογράφουν μυστικά συνθηκολόγηση της ντροπής. Συνένοχοι λοιπόν, στο βιασμό της Βασίλισσας και των ονείρων μας».

Έκλεισε και φέτος τις παραστάσεις του ο θίασος του Κυπριακού ποδοσφαίρου το ίδιο φαντασμαγορικά και με σασπένς όπως άλλω…

Posted by Gate 9 (Official) on Saturday, May 16, 2015