Home TOP NEWS Καϊάφας: “Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο”

Καϊάφας: “Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο”

image


Ο Κώστας Καϊάφας στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενώ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια.

«Θα είμαι σύντομος. Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τους παίκτες μας. Καταλήξαμε στους στόχους μας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν δίπλα μας οικονομικά και στο γήπεδο. Ήταν ο 12ος μας παίκτης και μας βοηθάει πολύ. Ευχαριστώ το μεγάλο κόσμο μας», δήλωσε ο κόουτς.

Από την πλευρά του ο Τον Κάανεν μίλησε με τα καλύτερα για τον τεχνικό των πράσινων ενώ ανέλυσε τη φετινή χρονιά.

Κάανεν: «Έχω περισσότερα να πω από το φίλο μου. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο εδώ και 5 χρόνια. Όταν μου ζήτησαν να ψηφίσω κορυφαίο προπονητή, ψήφισα Καϊάφα. Πήρε μια δύσκολη κατάσταση και είναι ακόμα εκεί. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Για το παιχνίδι νομίζω ότι η τακτική να σταματήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε εντάξει. Αυτό που παραδώσαμε σε κατοχή το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Ότι γίνει στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια αλλά τους είπα, ότι κι αν γίνει του χρόνου δεν γίνεται να τελειώσετε έτσι αυτή τη χρονιά. Αν δεν παίξετε καλό ποδόσφαιρο ΟΚ, αλλά τουλάχιστον δώστε τα όλα. ΤΟ δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ καλό. Ο Καμέλ και ο Ρασίντ φεύγουν έτσι είμαι χαρούμενος για το δεύτερο γκολ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για τη σαιζόν γιατί έμεινα 6 εβδομάδες. Αφήνω την ανάλυση στο κλαμπ που ήταν εδώ όλη τη χρονιά. Θα σας πω 1-2 δεδομένα. Νομίζω πως στις 6 εβδομάδες που ήμουν εδώ, έδωσα στους παίκτες ένα κομπλιμέντο. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι μόνος μου αλλά είχαμε τρομερή ποιότητα. Οι 4 λόγοι που ο Απόλλωνας δεν πήρε το πρωτάθλημα, παρότι ήρθαμε κοντά 4 φορές είναι πρώτα από όλα η ομάδα δεχόταν πολλά εύκολα γκολ. Και έχει ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Πολλές ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ. Τρίτο πολλές κίτρινες και απουσίες .Και τέταρτο και πιο σημαντικό, οι τραυματισμοί. Πιστέψτε με είδα τους πιο περίεργους τραυματισμούς. Είχαμε 8 απουσίες σήμερα. Δεν πέτυχα και είναι γεγονός και πρέπει να σας πω την αλήθεια, τα πιο δύσκολα ματς ήταν εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποφασίσαμε αμοιβαία με τον Απόλλωνα να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Φεύγω γιατί έχω 2 επιλογές στην Ολλανδία. Ο Απόλλωνας θα ήταν φανταστική προοπτική αν με ήθελαν, αλλά η γυναίκα και ο γιος μοθ ήταν πολύ δυνατές. Επίσης ο Απόλλων αποφάσισε να έχει νέο πρόσωπο του χρόνου».