Home TOP NEWS Καϊάφας: “Είναι αδιανόητο, πρέπει να τους απομονώσουμε”

Καϊάφας: “Είναι αδιανόητο, πρέπει να τους απομονώσουμε”

pod-omo-ermis-may-17-12


Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του σηκώνει ο Κώστας Καϊάφας καθώς υπάρχει μία μικρή μάζα του κόσμου που συμπεριφέρθηκε άδικα προς κάποιους παίκτες. Σήμερα ο κόουτς στάθηκε στην αδιανόητη συμπεριφορά κάποιων προς το πρόσωπο του Γιώργου Οικονομίδη.

Καϊάφας: Συμφωνώ με το συνάδελφο. Το σκορ λέει πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λεμεσό και πάμε να κερδίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να σταθώ σε μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών που συμπεριφέρεται άσχημα στους παίκτες. Σήμερα θα σταθώ στον Οικονομίδη, μια μικρή μερίδα τον έβριζε συνέχεια. Καλώ τους άλλους οπαδούς να τους απομονώσουμε, αν είναι δυνατόν νεαροί Κύπριοι στους οποίους βασίζουμε πολλά να έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Είναι αδιανόητο να δέχονται κριτική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καλή συνέχεια στον Ερμή.

Μάρκου: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη. Είχαμε πολύ δύσκολο έργο, προσπαθήσαμε το πρώτο 25λεπτο και σταθήκαμε καλά. Μετά το 1ο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Το σκορ είναι βαρύ, είδατε ότι χρησιμοποιούμε τα τελευταία ματς νεαρά παιδιά για να δούμε ποιοι θα είναι εδώ του χρόνου.