Home TOP NEWS Καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες

Καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες

kaz-kosmos-omo-aek323-kaiafas-runjie-ucha


Πέραν της ψυχολογίας των παικτών του στην οποία θα πρέπει να δουλέψει ο Κώστας Καϊάφας αυτή τη βδομάδα, είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί και τις απουσίες. Και τι απουσίες, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω κίτρινων καρτών, οι Ασσίς και Σκέμπρι, καθώς και ο Λομπιανίτσε που αποβλήθηκε.

Στην περίπτωση του Λομπιανίτσε, τα πράγματα είναι απλά, θα ξεκινήσει ένας εκ των Μάριου Δημητρίου και Χάρη Κυριάκου. Εξίσου απλά φαίνεται να είναι και για την αντικατάσταση του Σκέμπρι, αφού θα παίξει ένας εκ των Μίκαελ Ποτέ και Ρομπέρτο Γκαρσία. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ασσίς όμως, η υπόθεση γίνεται σαφώς πιο περίπλοκη.

Παίκτης με τα χαρακτηριστικά του μάγου δεν υπάρχει άλλος, ούτε στο ρόστερ, ούτε στην Κύπρο. Αυτός που έρχεται πρώτος στο μυαλό για αντικατάσταση (Σκέμπρι), είναι επίσης τιμωρημένος. Κάτι που μας οδηγεί στα εξής σενάρια: είτε θα παίξει ο Ράμος δεκάρι και θα μπει εντεκάδα ένας εκ των Ρούμπιο και Κιρμ για τα φτερά, είτε Γκαρσία και Ποτέ θα συνυπάρξουν στους πρώτους 11.  Ισπανός έχει παίξει ξανά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα το ρόλο και δεν αποκλείεται το σενάριο να επαναληφθεί το Σάββατο.