Home TOP NEWS Και με 10 τον είχε

Και με 10 τον είχε

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-67


Για την διαιτησία πολλά μπορούν να λεχθούν. Από τη μια είναι όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος και μια μερίδα αποελιστών που λένε πως ο διαιτητής ήταν εμετικός και έσπρωξε την ομάδα του στη νίκη, από την άλλη είναι οι ποταμίτες που λένε τα δικά τους. Εκείνο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι πως η ομάδα που άξιζε το τρίποντο ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κι ας ήταν με 10 για 75 λεπτά.

Ο Κώστας Καϊάφας για άλλη μια φορά, ήταν ο καλύτερος προπονητής στο γήπεδο. Τόσο στο μικρό διάστημα που η ομάδα του έπαιζε 11 εναντίων 12 τον αντίπαλο, όσο και μετά την αποβολή – με εξαίρεση το διάστημα 23-40 που εκνευρίστηκε- η ΟΜΟΝΟΙΑ πατούσε πιο γερά στο γήπεδο και έφτιαξε περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες. Γενικότερα η ομάδα μας είναι άξια συγχαρητηρίων για τον τρόπο που έπαιξε και απέδειξε εκ νέου πως καμία ομάδα στη Κύπρο δεν δικαιούται να λέει πως αξίζει το πρωτάθλημα από αυτήν.

Η τελευταία μας πρόταση, μας φέρνει στο…του χρόνου. Φέτος ο Αντώνης Χριστοδούλου “Σκαμπής”, από τον Άγιο Δομέτιο, οριοθέτησε το ταβάνι μας στην έξοδο στην Ευρώπη. Με αυτό τον προπονητή και αυτό το πάθος, απαγορεύεται του χρόνου να στοχεύσουμε σε οτιδήποτε άλλο από το πρωτάθλημα. Το δείγμα είναι πλέον επαρκές και αμφιβολία δεν υπάρχει καμία: ο Καϊάφας με τους συνεργάτες του μπορούν να μας οδηγήσουν στη Γη της Επαγγελίας.