Home TOP NEWS Λέο: “Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Λέο: “Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την ΟΜΟΝΟΙΑ”

pod-apoel-derby220-leo


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως συνεχίζει στην Ουγγαρία, έκανε ο Λεάντρο Μαρκολίνι. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τριφύλλι και τον κόσμο του.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Φερεντσβάρος διότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη μου παρουσία στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος. Για πέντε χρόνια ήμουνα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και πρέπει να πω πως θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Θα έχω πάρα πολλές καλές αναμνήσεις από την Κύπρο. Τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουνα πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω και η επιλογή της Φερεντσβάρος ήταν για μένα η καλύτερη», ανέφερε ο Λέο.

2010-2015: Leandro Marcolini Pedroso de Almeida

Όσο για τους στόχους της νέας του ομάδας, είπε: «Στην Κύπρο είχα τα Ουγγρικά κανάλια τηλεόρασης και πάντα έβλεπα τα παιχνίδια της NBΙ οπότε είμαι ενημερωμένος για όλα. Γνωρίζω πως πολλά άλλαξαν στην νέα μου ομάδα, έχουν και νέο γήπεδο, θα είναι φανταστικό. Ευελπιστώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα και ο στόχος πρέπει να είναι πάντα η κορυφή. Ελπίζω να αγωνιστούμε στο Γιουρόπα Λιγκ».