Home TOP NEWS Μάγκες, ψηλά το κεφάλι!

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι!


Τώρα τι να πεις και τι να γράψεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο 23΄ η Ομόνοια δικαιούταν ένα πέναλτι, δεν τον πήρε και αντί αυτού, έμεινε τελικά με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.com.cy

 

Μία εντελώς λανθασμένη απόφαση (ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στη φάση) και μία… πρωτόγνωρη αποβολή (δύο κίτρινες για διαμαρτυρία σε 30 δευτερόλεπτα) καταδίκασαν την ομάδα του Καϊάφα ή μάλλον καλύτερα την αποδεκάτισαν.

Βρέθηκε από το πρώτο ημίχρονο να παλεύει με θεούς και δαίμονες, με ποδοσφαιριστή λιγότερο και τον εκνευρισμό να χτυπάει κόκκινο. Σε σημείο που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με ακόμη δύο αποβολές (Λεάντρο – Ράμος).

Τι να σου πουν, όμως, όλα αυτά όταν από το πρώτο λεπτό ο εγκληματίας Αντώνης Χριστοδούλου την έστησε στον τοίχο… Το πάλεψε (πολύ), μόχθησε, κόπιασε και κατά διάστημα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Ο Ασίς έτρεχε για δύο, ο Οικονομίδης ήταν πανταχού παρών και ο Φοφανά άφησε τα πνευμόνια του στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα ήταν το 1-0 να μετατραπεί, σε δύο λεπτά, σε 2-1, με δύο γκολ του Πορτογάλου μαέστρου.

Και αν στο 58΄ ο Οικονομίδης δεν καθυστερούσε στην ξεκάθαρη ευκαιρία που βρήκε και έκανε το 3-1, τότε τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Τελικά, οι ποδοσφαιριστές του Καϊάφα δεν άντεξαν. Πρώτα δέχθηκαν την ισοφάριση και στην οκτάλεπτη καθυστέρηση λύγισαν.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν άφησαν ποτέ να τους επηρεάσει, απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και από κανένα και το «μάγκες, ψηλά το κεφάλι», είναι το λιγότερο για την τεράστια σημερινή προσπάθεια τους.