Home TOP NEWS Με απουσίες το ξεκίνημα της ομάδας

Με απουσίες το ξεκίνημα της ομάδας

schembri


Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως θα πραγματοποιηθεί με αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών. Ο λόγος, ότι την εβδομάδα αυτή είναι προγραμματισμένοι αγώνες των Εθνικών ομάδων και το πιο πιθανόν είναι πως τουλάχιστον εφτά παίκτες της ομάδας μας θα απουσιάζουν. Συγκεκριμένα, μεταξύ 12-14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro 2016 αλλά και της 1ης για το COPA Africa 2017.

Oikonomidis

Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί τρεις Κύπριοι στην Εθνική Ανδρών, ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο Γιώργος Οικονομίδης και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται να πάρουν κλήση οι Αντρέ Σκέμπρι(Μάλτα), Άντραζ Κιρμ(Σλοβενία), Ούτσα Λομπιανίτσε(Γεωργία) και Μίκαελ Ποτέ(Μπενίν).

Αρχίζοντας από τον τελευταίο, η Εθνικής της χώρας του αντιμετωπίζει στις 13 Ιουνίου την Ισημερινή Γουινέα εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου των προκριματικών για πρόκριση στα τελικά της Αφρικανικής διοργάνωσης. Ο Μίκαελ Ποτέ αναμένεται να είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Μπενίν για τον αγώνα.

Για του Ευρωπαίους, η Κύπρος πάει στην Ανδόρα, εκεί όπου θα αγωνιστεί κόντρα στην Εθνική της χώρας στις 12 Ιουνίου. Στο αρχικό σχήμα θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα ένα από τους δύο τερματοφύλακες του τριφυλλιού, ενώ φανέλα βασικού ίσως πάρει και ο Γιόγιο.

Ο Ούτσα με την Εθνική Γεωργίας, εάν κληθεί φυσικά, θα συμμετέχει σε δύο αγώνες, αρχικά σε φιλικό κόντρα στην Ουκρανία στις 9 Ιουνίου και στις 13 Ιουνίου στον επίσημο αγώνα με την Πολωνία εκτός έδρας.

Η Σλοβενία του Κιρμ δίνει εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Αγγλία στις 14 Ιουνίου. Οι Σλοβένοι βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου και διεκδικούν πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό.

Στην πατρίδα του στις 12 Ιουνίου έχει αγώνα ο Σκέμπρι, όπου η Εθνικής της Μάλτας υποδέχεται τη Βουλγαρία. Ο Αντρέ αποτελεί το μεγάλο όνομα για την Εθνική του ομάδα και θέλει να την οδηγήσει στην πρώτη της νίκη στον όμιλο. Τέσσερις ημέρες πριν την επίσημη υποχρέωση, η Μάλτα θα αντιμετωπίσει φιλικά τη Λιθουανία.