Home TOP NEWS Με τα μούτρα στον προγραμματισμό

Με τα μούτρα στον προγραμματισμό

apollon-omonia-tsirio-24 (22)


Οι ποδοσφαιριστές έχουν έστω κάποιες μέρες διακοπές, για τον Καϊάφα και τους συνεργάτες τους, αποτελεί λέξη άγνωστη. Ο κόουτς με το τημ του, πέφτουν με τα μούτρα στον προγραμματισμό και θα επιχειρήσουν να τον ολοκληρώσουν πριν η ομάδα μεταβεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν δείξει πως δύσκολα αυτό θα καταστεί εφικτό, όμως όσο περισσότερα γίνουν τόσο το καλύτερο.

Ο προγραμματισμός αφορά δύο κομμάτια, ανανεώσεις και μεταγραφές. Στο πρώτο ο Κώστας Καϊάφας έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του και η μπάλα είναι πλέον στο διοικητικό συμβούλιο. Η φυγή Λεάντρο δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή, οπότε η εφορία ποδοσφαίρου πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να μην προκύψουν άλλα απρόοπτα.

Όσον αφορά τώρα το κεφάλαιο προγραμματισμός, έχουν γραφτεί ως τώρα αρκετά ονόματα. Από αυτά εκείνο που φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να βάλει τριφύλλι στο στήθος είναι ο Ντιέγο Λεόν. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και σε ποιες θέσεις θα γίνουν μεταγραφές, όπως και να έχει όμως δεν αναμένεται να να ξεπεράσουν τις 5-6.