Home TOP NEWS Μετά την εξυπηρέτηση, η απαξίωση

Μετά την εξυπηρέτηση, η απαξίωση

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-95-xristodoulou


Εξαφανίζουν τον Αντώνη Χριστοδούλου Σκαμπή από τις λίστες στην επιτροπή διαιτησίας και νομίζουν πως έτσι “καθάρισαν”. Αφού τους έκανε την εξυπηρέτηση, αφού βεβαιώθηκαν ότι το Αποέλ δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο, θυμήθηκαν να το παίξουν αντικειμενικοί. Η έκθεση του παρατηρητή, αναφέρει ότι κακώς δεν έδωσε το πέναλτι στο Σκέμπρι, κακώς απέβαλε τον Λομπιανίτσε, κακώς έδωσε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε το Αποέλ, ενώ αναφέρει και τα λάθη που έκανε εναντίων και των δυο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο. Ξαφνικά, έχουν μάτια και βλέπουν!

Το γεγονός πως ο χειρότερος διαιτητής στην Κύπρο έφτασε μερικούς μήνες πριν τη συνταξιοδότηση για να τεθεί εκτός λιστών είναι έγκλημα από μόνο του. Μοναδικό χαρτί για τη διατήρηση του τόσο καιρό σε παιχνίδια πρώτης κατηγορίας, ήταν τα αισθήματα του για την ομάδα του Αποέλ. Δεκάδες φορές έκανε λάθη παγκόσμιες πρωτοτυπίες και όμως έμενε εκεί.

Και όμως ορίστηκε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, για να διασφαλίσει πως του χρόνου θα κάνει ταξιδάκια σαν οπαδός στην Ευρώπη.

Η κοροϊδία κύριοι παρατηρητές, κύριοι στην ΚΟΠ και την επιτροπή διαιτησίας δεν θα περάσει. Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. Σαν το Σκαμπή, πιόνια πολλά. Και δεν θα φορτώσετε στα περιστασιακά πιόνια και αυτή τη βρωμιά.