Home TOP NEWS Να κλείσει όπως της ταιριάζει

Να κλείσει όπως της ταιριάζει

pod-apoel-derby218-goal


Τελευταίο ματς της σαιζόν τη Κυριακή και παρότι δεν είναι πλέον ζωής και θανάτου, ενδεχομένως να έχει ξεχωριστή σημασία. Κάτι τέτοιο θα γίνει βέβαια, αν η ΑΕΚ απολέσει βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην Ανόρθωση, αφού ο νικητής μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Απόλλωνα, θα σκαρφαλώνει τότε στη δεύτερη θέση. Ακόμα κι αν κρίνει μόνο τη τρίτη θέση τελικά για μας έχει ξεχωριστή σημασία αυτή να κατακτηθεί, κλείνοντας με νίκη.

Στην αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν το περασμένο Ιούνιο, ας μην κρυβόμαστε, ξεκινούσαμε για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Μπόλικες αλλαγές, οικονομικά προβλήματα, δυστοκία σε κάποιες μεταγραφές. Κανείς μας δεν ήξερε πόσο καλό ποδόσφαιρο θα αποδώσουμε, πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Έντεκα μήνες μετά, διεκδικούμε τη δεύτερη θέση και θεωρούμε πως ακόμα κι αν αυτή κατακτηθεί, δεν θα είναι αρκετή μιας και μπορούσαμε για τον τίτλο.

Η φετινή χρονιά, πρέπει να κλείσει όπως την γενικότερη παρουσία μας: περήφανα. Από την περίοδο που ήρθε το μεγάλο χρέος είναι η πρώτη χρονιά (αν και, με το Σαβέφσκι πάλι κλείσαμε καλά) που δεν αφήσαμε τις οικονομικές δυσκολίες να μας καταβάλουν και φτάσαμε στο τέλος με το κεφάλι ψηλά. Πάμε για τη νίκη, για τη πάρτη μας λοιπόν, κι αν προκύψει και δεύτερη θέση καλώς.