Home TOP NEWS Να μην φτάνουμε στα άκρα

Να μην φτάνουμε στα άκρα

paiktes-margaca324


ΟΚ το καταλαβαίνουμε, ο προϋπολογισμός πρέπει να πέσει για ρεαλιστικούς λόγους. Παρότι θα θέλαμε να μείνει σταθερός για να κτίσει ο Καϊάφας με επαρκείς πόρους, αντιλαμβανόμαστε ότι για να πληρώνονται οι παίκτες πρέπει να πέσει το μισθολόγιο. Χρειάζεται όμως προσοχή και μέτρο στη μείωση. Και κυρίως, χρειάζεται να επιδεικνύουμε και τον ανάλογο σεβασμό στους παίκτες με τους οποίους συζητάμε.

Μιλάμε για συγκεκριμένη περίπτωση, το Μαργκάσα. Ένα παίκτη που δεν υπήρξε ποτέ ακριβοπληρωμένος, εν τούτοις δέχθηκε στο παρελθόν μείωση. Ένα παίκτη που θέλει να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το είπε χθες σε ζωντανή μετάδοση μιλώντας στη PrimeTel. Η όλη ιστορία έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και μέρες, ειδικά όταν μιλάμε για μια πολύ μικρή διαφορά. Και δεν πρέπει να τραβήξει άλλο, γιατί δεν αρμόζει ούτε στο Ρενάτο, ούτε στο σύλλογο μας.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις οι ίδιες. Υπάρχουν παίκτες που κουβαλάνε μια ιστορία, έχουν προσφέρει κάποια πράγματα. Ο Ρενάτο αποτελεί έναν από αυτούς και στο κάτω κάτω ας αναρωτηθούμε αν βρίσκουμε ισάξιο του, πολυθεσίτη, με τα λεφτά που παίρνει.